Το Zoom έφθασε τα 300 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

Το Zoom έφθασε τα 300 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

Συνεχίζει την εκτόξευσή της η λύση τηλεδιάσκεψης Zoom, παρά την κριτική που έχει δεχθεί (κυρίως από αμερικανικά Μέσα) και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικότητας των χρηστών.

Όπως έκανε γνωστό χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Eric Yuan, την Τρίτη 21 Απριλίου περισσότεροι από 300 εκατομμύρια χρήστες συνδέθηκαν στην διάρκεια της ημέρας με την εφαρμογή, αριθμός που είναι κατά 50% υψηλότερος σε σχέση με εκείνον που είχε ανακοινώσει η εταιρεία στις αρχές του μήνα (200 εκατομμύρια).

Χαρακτηριστικό στοιχείο της εκρηκτικής αύξησης του Zoom από την εμφάνιση της πανδημίας στην Κίνα μέχρι και σήμερα είναι ότι τον προηγούμενο Δεκέμβριο η βάση χρηστών του περιοριζόταν μόλις στα 10 εκατομμύρια. Με την τηλεργασία αλλά και τις αυξημένες ανάγκες απομακρυσμένης επικοινωνίας των χρηστών το Zoom έχει αναδειχθεί ως μία από τις κυρίαρχες λύσεις τηλεδιάσκεψης, ξεπερνώντας σε δημοτικότητα πολλές από τις αντίστοιχες λύσεις αμερικανικών κυρίως εταιρειών. Στο ίδιο διάστημα, η εφαρμογή του Zoom για smartphones διατηρήθηκε στην κορυφή των app stores (App Store για iOS και Play Store για Android).

Στο μεταξύ, σε μία νέα ανάρτηση στο επίσημο blog του Zoom γίνεται γνωστό ότι μέσα στην εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, που θα λύνει πιθανά προβλήματα με «τρύπες» ιδιωτικότητας, προσφέροντας παράλληλα αυξημένα επίπεδα κρυπτογράφησης.

ZOOM,ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ,ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home