Συνεργασία Σκλαβενίτη με efood

Συνεργασία Σκλαβενίτη με efood

Σε μια πιλοτική εφαρμογή της δυνατότητας αγοράς συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από κατάστημα Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας efood, με αυθημερόν παράδοση και αποκλειστικά για την περιοχή του Περιστερίου, προχώρησαν οι δύο εταιρείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή εφαρμογή αποτελεί το πρώτο βήμα μίας ευρύτερης συνεργασίας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ με την πλατφόρμα efood, καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονταν σε σχετικές συνομιλίες εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να θεωρηθεί και ως αναπόσπαστο κομμάτι της Σκλαβενίτης ενός ευρύτερου πλάνου να υιοθετήσει εναλλακτικές, καινοτόμες προσεγγίσεις, με στόχο τη διευκόλυνση των Ελλήνων καταναλωτών, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από δύο περίπου μήνες είχε προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας Caremarket και του ομώνυμου eshop, caremarket.gr.

Οι κωδικοί προϊόντων που μπορεί κάποιος να παραγγείλει μέσω της πλατφόρμας efood περιλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης, με τον αριθμό των κωδικών να εκτιμάται κοντά στους 2500. Η παράδοση των προϊόντων στους καταναλωτές λογικά θα γίνεται από το στόλο των οχημάτων της Σκλαβενίτης, καθώς όλα τα συνεργαζόμενα -με την πλατφόρμα efood- πραγματοποιούν με τα δικά τους μέσα την παράδοση των προϊόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή αλλά και τη γενικότερη στρατηγική της Σκλαβενίτης αναμένεται να γίνουν γνωστές σύντομα.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,EFOOD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home