Προσλήψεις 100.000 ατόμων από την Amazon

Προσλήψεις 100.000 ατόμων από την Amazon

Η τεράστια αύξηση των online αγορών, λόγω του κορωνοϊού, των μέτρων προφύλαξης, του κλεισίματος των φυσικών καταστημάτων και της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης προς το ηλεκτρονικό εμπόριο, έχει δώσει αντίστοιχη ώθηση και στις πωλήσεις της Amazon. Πωλήσεις στις οποίες, όπως φαίνεται δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το υπάρχον προσωπικό της εταιρείας, η οποία ανακοίνωσε ότι προχωράει στην πρόσληψη επιπλέον 100.000 ατόμων για τη διαχείριση της δραστηριότητάς της.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Reuters η Amazon για τις ανάγκες της θα στραφεί σε προσωπικό που έχει πληγεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως ανθρώπους που εργάζονταν στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και των εστιατορίων.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προσέλκυση εργατικού δυναμικού η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αύξηση του ωρομίσθιου κατά 2 δολάρια, φθάνοντας τα 17 δολάρια συνολικά. Μόνο από την αύξηση αυτή, όπως διαβάζουμε στο Reuters, στο μήνα Απρίλιο το μισθολόγιο της αμερικανικής εταιρείας θα επιβαρυνθεί κατά 350 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που μάλλον δεν θα λείψουν από την Amazon.

Στο ίδιο δημοσίευμα του Reuters διαβάζουμε ότι ο μέγιστος αριθμός απασχολούμενων (πλήρως και μερικώς) στην Amazon πλησιάζει τα 800.000 άτομα, συνήθως κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, που είναι και το πιο επικερδές για την αμερικανική εταιρεία.

E-COMMERCE,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home