Αγορά χρυσού μέσω της Revolut

Αγορά χρυσού μέσω της Revolut

Τη δυνατότητα να αγοράσουν χρυσό έχουν πλέον οι premium και metal πελάτες της Revolut, μέσω της εφαρμογή της. Ο χρυσὀς θα είναι διαθέσιμος μἐσω της εφαρμογής στην ενότητα “Εμπορεύματα” και οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν και να ανταλλάσσουν έκθεση σε χρυσό, με βάση τα δεδομένα απόδοσης της αγοράς, τα οποία αποκτά η Revolut μέσω αξιόπιστου, όπως σημειώνει, συνεργάτη ,εξειδικευμένο σε υπηρεσίες χρυσού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι αγορές υποστηρίζονται από πραγματικό, φυσικό χρυσό, που κρατείται με ασφάλεια μέσω αξιόπιστου εταίρου, ενώ η έκθεση σε χρυσό μπορεί να μεταφερθεί από έναν χρήστη Revolut σε έναν άλλο μέσω της εφαρμογής ή να μετατραπεί άμεσα σε κρυπτονομίσματα ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα για αγορές.

Η Revolut προσφέρει επίσης την υπηρεσία αυτόματης ανταλλαγής, με την οποία οι πελἀτες μπορούν να ορίσουν μια συγκεκριμένη τιμή στην οποία θα ανταλλάσσουν τον χρυσό τους, με την Revolut να ολοκληρώνει αυτόματα τη συναλλαγή αυτή όταν η τιμή της αγοράς ῾χτυπήσει῾ τον στόχο που τέθηκε.

REVOLUT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home