Επίθεση γοητείας της Huawei στην Ευρώπη

Deasy @ 28.02.2020
Επίθεση γοητείας της Huawei στην Ευρώπη

Με τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί να σφίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κλοιό γύρω από την Huawei η εταιρεία κοιτάζει πιο έντονα προς την Ευρώπη.

Ειδικότερα η Huawei προγραμματίζει την ανέγερση μίας μονάδας στη Γαλλία που θα κατασκευάζει εξοπλισμό για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς. Το εργοστάσιο, που είναι πιθανό να κατασκευαστεί στην περιοχή της Αλσατίας, θα κοστίσει περίπου 200 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει 500 θέσεις εργασίας, ενώ θα παράγει εξοπλισμό αξίας ενός δισ. ευρώ που θα διοχετεύεται στις αγορές της Ευρώπης.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ανάμεσα σε άλλα πως η Γαλλία αποτελεί ιδανική χώρα για να φιλοξενήσει τη νέα μονάδα, καθώς διαθέτει έμπειρο δυναμικό και μία ώριμη βιομηχανική υποδομή.

Οι ανακοινώσεις γίνονται σε μία ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή, καθώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν τα 27 κράτη-μέλη στην ανάπτυξη των νέας γενιάς δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Οι ΗΠΑ πιέζουν να αποκλειστεί η Huawei από τα ευρωπαϊκά δίκτυα αλλά κάτι τέτοιο εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα γίνεται...

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΕΥΡΩΠΗ,ΓΑΛΛΙΑ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home