Νέα προγράμματα μόνο για φορητές συσκευές δοκιμάζει το Netflix

Νέα προγράμματα μόνο για φορητές συσκευές δοκιμάζει το Netflix

Νέα προγράμματα, αποκλειστικά για θέαση του περιεχομένου από φορητές συσκευές, δοκιμάζει το Netflix σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.  

Τα νέα προγράμματα, που ξεκινούν από τα 5,99 ευρώ το μήνα, έχουν ως στόχο να προσελκύσουν κατά κύριο λόγο το νεανικό κοινό που προτιμάει να παρακολουθεί περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet του. Ταυτόχρονα, αποτελούν και μία λύση για να κάνουν πιο προσιτή την υπηρεσία του Netflix, σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός μεγαλώνει τόσο από τους παγκόσμιους όσο και από τους εγχώριους (στις κατά τόπους αγορές) παίκτες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δοκιμές για αυτές τις νέες ταρίφες πραγματοποιούνται ήδη σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών στη Λατινική Αμερική, όπως επίσης και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, περιλαμβάνοντας χώρες, όπως η Ιταλία, η Πολωνία, η Τουρκία αλλά και η Ελλάδα.

Ακριβώς επειδή τα συγκεκριμένα προγράμματα βρίσκονται σε δοκιμαστική περίοδο απευθύνονται αποκλειστικά σε υποψήφιους νέους συνδρομητές, ενώ δεν εμφανίζονται στο σύνολο των χρηστών που επισκέπτονται τη σελίδα του Netflix αλλά σε ένα επιλεγμένο (από αλγόριθμο) αριθμό τους.

Οι τιμές για τα mobile πακέτα ξεκινούν από τα 5,99 ευρώ, για θέαση από μία συσκευή, ένα smartphone ή ένα tablet, σε SD ανάλυση. Αυτό το πακέτο είναι δύο ευρώ φθηνότερο από το βασικό πλάνο των 7,99 ευρώ που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. To δεύτερο mobile πακέτο είναι στα 8,99 ευρώ, στο οποίο ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει δύο συσκευές ανάμεσα σε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, ενώ η ανάλυση ανεβαίνει σε HD.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SMARTPHONES,TABLETS,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home