30 Μαρτίου με 5 Απριλίου η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

30 Μαρτίου με 5 Απριλίου η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Μία εβδομάδα εκπτώσεων από ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών καταστημάτων υπόσχεται για μια ακόμα χρονιά η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ένας θεσμός που καθιέρωσε και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A).

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, στόχος της Εβδομάδας είναι να δοθεί  ένα επιπλέον  κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά, δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα των online αγορών, όπως επίσης δίνοντας βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνονται δράσεις που απευθύνονται στα e-shops, με βασικό στόχο την εκπαίδευση/ενημέρωση τους για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του GR.EC.A, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εγγραφή των ηλεκτρονικών καταστημάτων στην πλατφόρμα για την συμμετοχή τους στην  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν για όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις του Ελληνικού Συνδέσμου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,E-COMMERCE,GRECA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home