"Άκυρο" στην Ε3 2020 από τη Sony και το PlayStation

'Άκυρο' στην Ε3 2020 από τη Sony και το PlayStation

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε το 2020 για το χώρο του gaming, καθώς η Sony έκανε γνωστό ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η (θεωρούμενη) μεγαλύτερη έκθεση στο χώρο του gaming, E3 2020, τον προσεχή Ιούνιο.

Αν για πέρυσι υπήρχε η «δικαιολογία» ότι η Sony δεν είχε σημαντικές ανακοινώσεις για τίτλους που αφορούν την παιχνιδοκονσόλα της, φέτος αυτή η ενδεχομένη δικαιολογία δεν έχει βάση, καθώς το 2020 είναι η χρονιά της νέας γενιάς της κονσόλας, με το PlayStation 5 να είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στη φετινή προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο. Οπότε για πολλούς, η Ε3 2020 φάνταζε ως το ιδανικό πεδίο πλήρους αποκάλυψης της νέας κονσόλας και των τίτλων για την ιαπωνική εταιρεία. Άλλωστε στον ίδιο χώρο το ίδιο θα κάνει η Microsoft για τη δική της νέα κονσόλα, με αποτέλεσμα να ανοίγει πλέον το γήπεδο για να παίξει πρακτικά… μπάλα μόνη της στην έκθεση.

Όμως η ανακοίνωση της Sony δείχνει ότι η απουσία της από την έκθεση έχει βαθιά αίτια. «Τρέφοντας μεγάλο σεβασμό στους διοργανωτές δεν θεωρούμε ότι το όραμα της Ε3 2020 αποτελεί το ιδανικό πεδίο για τα σημεία στα οποία εστιάζουμε εμείς φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε ότι η στρατηγική της εταιρείας ως προς τη συμμετοχή της σε events φέτος εστιάζει σε περισσότερο σε εκείνα που απευθύνονται περισσότερο στους φίλους/καταναλωτές του gaming, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θα συμμετέχει σε εκατοντάδες τέτοια events σε όλο τον κόσμο.

SONY PLAYSTATION 5,GAMING,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home