Αλλαγή ηγεσίας στη Microsoft Ελλάδας

Deasy @ 01.10.2019
Αλλαγή ηγεσίας στη Microsoft Ελλάδας
Ο προσωρινός CEO της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Θεοδόσης Μιχαλόπουλος.

Επισημοποιήθηκε κατά το ήμισυ η αλλαγή ηγεσίας στη Microsoft Ελλάδας στην οποία είχαμε αναφερθεί μερικές ημέρες προαναγγέλλοντάς την. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η κ. Πέγκυ Αντωνάκου αποχωρεί από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, μετά από επτά χρόνια διαδρομής στη συγκεκριμένη θέση.

Τα επόμενα βήμα της κ. Αντωνάκου είναι άγνωστα προς το παρόν, καθώς αποχωρεί από τη Microsoft, χωρίς τελικά να αναλαμβάνει διεθνή ρόλο, όπως ανέφεραν προηγούμενες πληροφορίες.

Για το διάστημα μέχρι να οριστεί νέος Διευθύνων Σύμβουλος, τα καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά  ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων & Δημόσιου Τομέα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και μέλος της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας.

Ο κ. Μιχαλόπουλος, έχει διανύσει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στην αγορά τεχνολογίας αλλά και τη Microsoft. Ο ίδιος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2014, ως Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων (Consumer Channels Group), και, παρά το γεμάτο προκλήσεις μακροοικονομικό περιβάλλον,  συνέβαλλε στην ανάπτυξη του τομέα πωλήσεων για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Από την αμέσως επόμενη θέση του, ως Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων (Enterprise Commercial Sales  Director), συνέβαλλε στη βελτίωση και αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου πωλήσεων της εταιρείας, ενισχύοντας σημαντικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ίδιας της Microsoft και καταγράφοντας σημαντικές εμπορικές  επιτυχίες, και στις τρεις αγορές της ευθύνης του.

ΣΤΕΛΕΧΗ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home