Η Κωτσόβολος εφιστά την προσοχή των καταναλωτών

Deasy @ 27.09.2019
Η Κωτσόβολος εφιστά την προσοχή των καταναλωτών

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Κωτσόβολος για περιστατικά γραπτών μηνυμάτων SMS που παρέχουν «πακέτα-δωροεπιταγές» της εταιρείας, που ζητούν από τον παραλήπτη να συμπληρώσει το κινητό του τηλέφωνο ή να εγγραφεί σε συνδρομητική υπηρεσία.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Κωτσόβολος αναφέρει:

"Ο Κωτσόβολος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως πρέπει να αγνοηθούν SMS με “πακέτα-δωροεπιταγές Κωτσόβολος” στα οποία ζητείται να συμπληρωθεί κινητό τηλέφωνο ή εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία. Τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού και παρακαλείσθε να τα αγνοήσετε και να μην ανοίξετε οποιοδήποτε link περιέχουν.

Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη με τα οποία o Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει.

Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε ΤΥΧΑΙΟΥΣ αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος.

Γίνεται διερεύνηση με την βοήθεια των διωκτικών αρχών για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευτούν όλοι, έννομα, από την ηλεκτρονική αυτή απάτη που εμπλέκει το όνομα και την φήμη της Κωτσόβολος.

Τέλος, να επισημανθεί ότι ο Κωτσόβολος δεν ζητά, ούτε θα ζητήσει ποτέ στους καταναλωτές να συμπληρώσουν στοιχεία όπως το κινητό τους τηλέφωνο σε μια ανώνυμη ιστοσελίδα, ούτε και να εγγραφούν σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία."

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home