Παράπονα χρηστών για bugs στο iOS 13

Παράπονα χρηστών για bugs στο iOS 13

Πέντε μέρες μετά τη διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού iOS για τις φορητές συσκευές της Apple υπάρχουν έντονα παράπονα των χρηστών που προχώρησαν στο κατέβασμά της, οι οποίοι εντόπισαν ένα σημαντικό αριθμό bugs στη λειτουργία του software και κατ’ επέκταση της συσκευής.

Όπως σημειώνεται σε διάφορα ειδησεογραφικά Μέσα, αρκετά από αυτά τα bugs επηρεάζουν τη λειτουργία του Bluetooth, του WiFi, αλλά και του πληκτρολογίου, ενώ ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος bypass την κλειδωμένη οθόνη και να αποκτήσει πρόσβαση στις επαφές του τηλεφώνου.

Στα προβλήματα αυτά δείχνει να ανταποκρίνεται άμεσα η Apple, η οποία ανακοίνωσε ότι από αύριο θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση του iOS 13 (13.01) που θα τα διορθώνει, φέρνοντας επίσης και επιπλέον χαρακτηριστικά, που στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να διατεθούν μαζί με το πρώτο λανσάρισμα του νέου λειτουργικού. Ανάμεσα σ’ αυτά, η δυνατότητα διαμοιρασμού της εκτιμώμενης ώρας άφιξης σε κάποιον προορισμό, απευθείας από την εφαρμογή Google Maps.  

IOS 13,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home