Νέα κυρτή gaming οθόνη από τη Samsung

Mε G-Sync Συμβατότητα για εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιών δράσης

Deasy @ 14.06.2019
Νέα κυρτή gaming οθόνη από τη Samsung

Τη νέα gaming οθόνη 27 ιντσών CRG5 (C27RG5) παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες η Samsung, προσφέροντας καινοτόμες λειτουργίες όπως πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz αλλά και συμβατότητα με Nvidia G-Sync, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους φίλους των παιχνιδιών προηγμένη απόδοση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, από άποψη γραφικών.

Η 27 ιντσών CRG5 διαθέτει κυρτότητα οθόνης 1500R και ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης μέσω τεχνολογίας 240Hz RapidCurve, επιτυγχάνοντας τη μείωση της καθυστέρηση της εικόνας (lag time) ενώ παράλληλα προβάλλει εικόνες υψηλής ποιότητας, για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία. Η οθόνη έχει πιστοποιηθεί από την Nvidia ως προς την ικανοποίηση των απαιτήσεων απόδοσης και ποιότητας εικόνας για G-Sync συμβατότητα, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό ρυθμό αναπαραγωγής κάθε σκηνής gameplay, για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, με μειωμένη καθυστέρηση στην εισαγωγή, σε περιβάλλον Full HD (1920x1080).

Η οθόνη έχει πιο σκούρα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά, με αναλογία αντίθεσης 3000:1, παρέχοντας εξαιρετικές λεπτομέρειες, ενώ το κυρτό πάνελ, κάθετης τοποθέτησης, προσφέρει ευρύ πεδίο θέασης.

Η CRG5 διακρίνεται για τον minimal σχεδιασμό της, με τρίπλευρη bezel-less οθόνη που στηρίζεται σε μια ανθεκτική, εργονομική βάση για να βοηθήσει τους χρήστες να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν κάποια από τις προ-εγκατεστημένες επιλογές οθόνης για κάθε είδος παιχνιδιού μέσω ενός ψηφιακού μενού πάνω στην οθόνη. Παράλληλα, μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και τρία διαφορετικά προφίλ προβολής μέσω των προηγμένων ρυθμίσεων.

Η νέα κυρτή gaming οθόνη προστίθεται στην πλήρη σειρά καινοτόμων κυρτών gaming οθονών της Samsung, η οποία περιλαμβάνει και την επαναστατική CRG9 οθόνη, 49 ιντσών, με εξαιρετική λεπτομέρεια, ρεαλιστικά χρώματα, super ultra-wide οθόνη αναλογίας 32:9, κυρτότητα 1800R και HDR1000. H Dual QHD οθόνη (5120x1440) αξιοποιεί την τεχνολογία Quantum dot της Samsung για ένα απίθανα μεγάλο εύρος απεικόνισης χρωμάτων με ακρίβεια.

MONITOR,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home