Καλό ξεκίνημα για το Oculus Quest

Deasy @ 13.06.2019
Καλό ξεκίνημα για το Oculus Quest

Το Facebook έχει μπει στην “αρένα” του hardware με την εξαγορά της Oculus και η κάσκα εικονικής πραγματικότητα Oculus Quest έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες με τη συσκευή να κοστίζει στη βασική της έκδοση με 64 GB μνήμης 400 δολάρια στις ΗΠΑ.

Σαφώς θα είναι ακριβότερη για να φτάσει ως εδώ, το ενδιαφέρον είναι πως σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες το Facebook κατέγραψε έσοδα 5 εκατ. από τους τίτλους που πούλησε για χρήση στην κάμερα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνίδια και διάφορες παραγωγές σε 16 θεματικές κατηγορίες και οι διαθέσιμοι τίτλοι ξεπερνούν τους πενήντα με τις τιμές να βρίσκονται στα επίπεδα των 30 δολαρίων.

Δεν είναι το ξεκίνημα της κατηγορίας “έσπασαν τα ταμεία” αλλά είναι μια καλή αρχή για μια συσκευή που είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται PC ή άλλη συσκευή για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Φυσικά είμαστε ακόμα στην αρχή της εικονικής πραγματικότητας και θα δούμε πολλά, πάρα πολλά στους επόμενους μήνες, πάντως για την ώρα το Facebook μπορεί να πει πως τα πηγαίνει αρκετά καλά στον συγκεκριμένο τομέα.

FACEBOOK,ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,OCULUS,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home