Το robot της Boston Dynamics κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά

Το robot της Boston Dynamics κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά

Η εικόνα που έχουμε για τα robot της Boston Dynamics προέρχεται αποκλειστικά από τα video που ανεβάζει τακτικά η εταιρεία στο YouTube κανάλι της για να μας δείξει τις ικανότητες και την πρόοδό τους τα τελευταία χρόνια. Σύντομα, ίσως θα μπορούμε να σχηματίσουμε μόνοι μας άποψη, καθώς η εταιρεία αναμένεται να θέσει σε κυκλοφορία ένα από τα robot της, το «σκύλο».

Τα νέα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου re:Mars, που διοργάνωσε η Amazon και ανάμεσα στα στελέχη που έδωσαν το παρόν ήταν και ο επικεφαλής της Boston Dynamics, Marc Raibert. Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο τελευταίος στο The Verge έδωσε και την είδηση ότι το «τετράποδο ρομπότ» της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Boston Dynamics έχει παρουσιάσει δύο ρομπότ τέτοιου τύπου: το Spot Classic και το μικρότερο SpotMini, που αν και δεν έχει διευκρινιστεί είναι και εκείνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κυκλοφορήσει εμπορικά.

Τελευταία στιγμιότυπα από τις ικανότητες του SpotMini είχαν ανέβει στο YouTube κανάλι της Boston Dynamics πριν από περίπου ένα μήνα. Σ’ αυτό το video μια «αγέλη» από δέκα SpotMini έσερνε με άνεση ένα φορτηγό της εταιρείας.

 

BOSTON DYNAMICS,ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home