Τηλεόραση που περιστρέφεται παρουσίασε η Samsung

Τηλεόραση που περιστρέφεται παρουσίασε η Samsung
H Sero TV της Samsung μαζί με τα νέα μοντέλα των σειρών Frame και Serif.

Μια νέα σειρά τηλεοράσεων, που έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται από οριζόντια σε κάθετη θέση, παρουσίασε σήμερα η Samsung. Η σειρά Sero TV, που στην παρούσα φάση αποτελείται από ένα μόλις μοντέλο 43 ιντσών, απευθύνεται σύμφωνα με την εταιρεία στους millennials που θέλουν να μοιράζονται το περιεχόμενο του smartphone τους, με τα στελέχη της να σημειώνουν ότι ήθελαν να διαφοροποιήσουν το line up των τηλεοράσεών τους και η ιδέα προήλθε από τη μελέτη στις προτιμήσεις του νεανικού κοινού. Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι η Samsung θα συνεχίσει να λανσάρει οθόνες «που σέβονται τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών».

Με την περιστροφή της τηλεόρασης σε κάθετη θέση ο χρήστης μπορεί να τη συνδέσει ασύρματα μέσω NFV με το smartphone προβάλλοντας το περιεχόμενο του στη μεγάλη οθόνη. Σ’ αυτή τη θέση η τηλεόραση είναι ιδανική για τη θέαση του περιεχομένου της οθόνης του κινητού και πολύ περισσότερο των καθετών videos που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο νεανικό κοινό.

Η Sero TV είναι τεχνολογίας quantum-dot QLED, προσφέροντας ισχύ ήχου 60 watts, υποστήριξη Bixby και εκτιμάται –αν και δεν έγινε επίσημα γνωστό- ότι προσφέρει ανάλυση 4Κ. Η τιμή της στην Κορέα θα φθάνει τα 1630 δολάρια.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SAMSUNG SERO TV,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home