Νέα iPad Air και iPad mini

Deasy @ 18.03.2019
Νέα iPad Air και iPad mini

Μια έκπληξη φύλαγε για σήμερα η Apple, η οποία εντελώς αναπάντεχα ανακοίνωσε τα νέα της μοντέλα στην οικογένεια των iPad. Ίσως ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι η ανακοίνωση των μοντέλων δεν απασχόλησε μια εκδήλωση (η μέρος αυτής) της αμερικανικής εταιρείας αλλά έγινε αποκλειστικά μέσω δελτίου Τύπου και ενημέρωσης του site της. Κίνηση που μάλλον υποδεικνύει την υποβάθμιση του iPad στις προϊοντικές προτεραιότητες της Apple.

Οι καινούριες προσθήκες της αμερικανικής εταιρείας είναι τα νέα iPad Air και iPad mini, στις 10,5 και 7,9 ίντσες αντίστοιχα. Καθένα από τα καινούρια μοντέλα έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις, που περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή, την οθόνη, την κάμερα αλλά και την υποστήριξη της γραφίδας Apple Pencil, που μέχρι τώρα ίσχυε αποκλειστικά για το iPad Pro.

Ειδικότερα, το, μεγάλο από τα νέα μοντέλα, iPad Air, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Α12 Bionic, που είδαμε στην τελευταία σειρά του iPhone, που σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία προσφέρει καλύτερες, κατά 70%, επιδόσεις. Αναβαθμισμένη είναι και η Retina οθόνη, φέρνοντας την τεχνολογία True Tone, που πρωτοείδαμε στο iPad Pro, ενώ από την ίδια συσκευή έρχεται και η υποστήριξη του Apple Pencil, προσφέροντας και στο iPad Air τη δυνατότητα χρήσης της για τις ανάγκες σχεδίου, σημειώσεων κλπ. Στον τομέα της κάμερας, οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν δυνατότητες, όπως καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σκανάρισμα ενός εγγράφου αλλά και εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Οι παραπάνω αναβαθμίσεις έρχονται και στο μικρότερο… πακέτο του iPad Mini των 7,9 ιντσών.

Τόσο το iPad Air όσο και το iPad Mini θα διατίθενται σε έκδοση WiFi αλλά και LTE, με την υποστήριξη eSIM. Η τιμή τους ξεκινάει από τα 499 δολάρια για το iPad Air και τα 399 δολάρια για το iPad mini.

IPAD,IPAD AIR,IPAD MINI,TABLETS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home