Η Hellas Direct στη λίστα των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών των Financial Times

Deasy @ 12.03.2019
Η Hellas Direct στη λίστα των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών των Financial Times

Η πρώτη ασφαλιστική με δραστηριότητα στην Ελλάδα που επιλέγεται στη λίστα με τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη από τους Financial Times είναι η Hellas Direct.

H λίστα FT 1000 καταρτίζεται από την αξιολόγηση του ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης των υποψήφιων εταιρειών, με βάση στοιχεία από δημόσιες πηγές αλλά και τις βάσεις δεδομένων των ίδιων των εταιριών. Για τη φετινή χρονιά, η αξιολόγηση αφορούσε τις χρονιές μεταξύ του 2014 και του 2017.

Η διάκριση της Hellas Direct έρχεται σε μια χρονική συγκυρία στην οποία η online ασφαλιστική έχει μπει ήδη και στην αγορά της ασφάλειας κατοικίας, σε συνεργασία με τη Swiss Re, ενώ στον τομέα του αυτοκινήτου έχει προχωρήσει σε υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα αγοράς ασφάλισης με την ημέρα, ο άμεσος διακανονισμός των απαιτήσεων και η επιστροφή ημερήσιων μικρο-πληρωμών σε καταναλωτές που δεν είχαν ζημιά.

Τους αμέσως επόμενους μήνες και σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της θα ανακοινώσει μία σειρά από στρατηγικές πρωτοβουλίες «ώστε να διευρύνει την προσφορά της προς τους καταναλωτές για το καλύτερο προϊόν, στην καλύτερη τιμή, με την καλύτερη εξυπηρέτηση».

HELLAS DIRECT,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home