Στο Nadav Kander το Βραβείο Εξαιρετικής Προσφοράς στη Φωτογραφία στα Sony World Photography Awards 2019

Στο Nadav Kander το Βραβείο Εξαιρετικής Προσφοράς στη Φωτογραφία στα Sony World Photography Awards 2019

Ο Ισραηλινός καλλιτέχνης και φωτογράφος, Nadav Kander, είναι ο αποδέκτης του φετινού βραβείου εξαιρετικής προσφοράς στη φωτογραφία των Sony World Photography Awards 2019, όπως ανακοίνωσε χθες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας.

Ο καλλιτέχνης θα τιμηθεί στην τελετή απονομής των Βραβείων του Λονδίνου στις 17 Απριλίου για την μοναδική του πορεία και τη σημαντική προσφορά του στην φωτογραφία. Τα Βραβεία θα τιμήσουν τον καλλιτέχνη με μια αναλυτική παρουσίαση του έργου του, στην Έκθεση των Sony World Photography Awards 2019, η οποία θα διεξαχθεί από τις 18 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, στο Somerset House του Λονδίνου. Η έκθεση θα δώσει στους θεατές τη σπάνια ευκαιρία να δουν από κοντά επτά διαφορετικά έργα του Kander στον ίδιο χώρο, άλλα αναγνωρίσιμα και άλλα λιγότερο γνωστά στο κοινό, όπως πορτρέτα, μορφολογικές μελέτες, τοπία και κινούμενες εικόνες.

Την έναρξη της έκθεσης θα σηματοδοτήσει η δημόσια συζήτηση από την συνέντευξη του Nadav Kander από τον William A. Ewing, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Η έκδοση του σκληρόδετου βιβλίου των Sony World Photography Awards 2019, θα περιλαμβάνει επίσης ένα δοκίμιο για το έργο του καλλιτέχνη από τον  David Campany, καθώς και μια ειδικά επιλεγμένη συλλογή από φωτογραφίες.

Με την αποδοχή του Βραβείου Εξαιρετικής Προσφοράς στη Φωτογραφία, ο Kander αποτελεί μέλος της ομάδας των υπόλοιπων διακεκριμένων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Candida Höfer, Martin Parr, Elliott Erwitt, William Klein, Eve Arnold και Mary Ellen Mark. Το έργο του Kander στην Έκθεση Sony World Photography Awards 2019, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Flowers Gallery του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home