Αυξήσεις στο Netflix

Deasy @ 16.01.2019
Αυξήσεις στο Netflix

Σε σημαντικές αυξήσεις των μηνιαίων συνδρομών στις ΗΠΑ (προς το παρόν) προχωράει το Netflix, ανεβάζοντας το κόστος τους από 13% έως 18%. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες αυξήσεις που έχει πραγματοποιήσει η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα στα 12 χρόνια λειτουργίας της, ωστόσο το τελικό κόστος παραμένει μικρότερο από το αντίστοιχο της πλατφόρμας της HBO.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αύξηση συνδρομής παρατηρείται στο πακέτο των 11 δολαρίων το οποίο ανεβαίνει πλέον στα 13. Το συγκεκριμένο προσέφερε εικόνα υψηλής ανάλυσης με ταυτόχρονο streaming περιεχομένου σε έως δύο συσκευές. Συγκριτικά, το αντίστοιχο πακέτο της HBO διατίθεται στην τιμή των 15 δολαρίων.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα πακέτα οι τιμές των μηνιαίων συνδρομών έχουν ως εξής:

-          Το βασικό πακέτο από τα 8 δολάρια ανεβαίνει στα 9

-          Το premium πακέτο που προσφέρει υπερυψηλής ανάλυσης video κοστίζει πλέον 16 δολάρια από 14 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά Μέσα ανάλογες αυξήσεις αναμένονται και στη Λατινική Αμερική, ενώ για την Ευρώπη δεν γίνεται κάποια αναφορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλείουμε μια αντίστοιχη εξέλιξη.

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών σημειώνουν ότι οι αυξήσεις στο κόστος των συνδρομών έχουν ως στόχο να προσφέρουν στο Netflix επιπλέον κεφάλαια ώστε να συνεχίσει να επενδύσει στις δικές του παραγωγές, οι οποίες είναι απαραίτητες, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο πεδίο μεγαλώνει, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η είσοδος της Disney αλλά και της AT&T.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,VIDEO ON DEMAND,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home