Ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO στην θυγατρική της Deutsche Telekom στην Κροατία

Μετακινείται από τη θέση του Chief Commercial Officer Consumer Segment που κατείχε στον ΟΤΕ.

Ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO στην θυγατρική της Deutsche Telekom στην Κροατία

Στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής της Deutsche Telekom στην Κροατία,  Hrvatski Telekom, μετακινείται από την 1η Απριλίου ο νυν Chief Commercial Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο με ανακοίνωση του Ομίλου στο ελληνικό Χρηματιστήριο. Ο κ. Νεμπής θα αντικαταστήσει τον κ. κ. Davor Tomaskovic, ο οποίος αποχωρεί από την Deutsche Telekom στις 31 Μαρτίου 2019.

Η μετακίνηση αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη όχι μόνο προσωπικά για τον κ. Νεμπή αλλά και συνολικά για το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς επιλέγεται ένα στέλεχός του για να διευθύνει μια σημαντική θυγατρική της γερμανικής πολυεθνικής.

Ο κ. Κώστας Νεμπής διαθέτει 18ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, κατέχοντας διοικητικές θέσεις Marketing και Πωλήσεων σε διάφορες εταιρείες. Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ το 2009, ως Marketing Director της Cosmote. Από το 2013 κατείχε τη θέση του Executive Director Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής για να μετακινηθεί στη θέση του Chief Commercial Officer Consumer Segment το 2016.

Πριν την ένταξή του στον Όμιλο ΟΤΕ, ο κ. Νεμπής διετέλεσε Brand Manager της Vodafone Ελλάδος το 1999, Product Manager του Vodafone Group από το 2000 έως το 2002, ενώ με την επιστροφή του στη Vodafone Ελλάδος εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις, όπως Senior Manager Consumer Propositions.

Ο κ. Νεμπής, ως πρόεδρος και CEO της Hrvatski Telekom, θα αναφέρεται στον κ. Srini Gopalan, μέλος της Διοικητικής ομάδας της Deutsche Telekom, υπεύθυνο για την Ευρώπη. 

ΣΤΕΛΕΧΗ,DEUTSCHE TELEKOM,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home