Ημερήσιο πάσο πρόσβασης στα κανάλια Cosmote Sport

Δύο ακόμα νέα πακέτα: Cosmote TV Go Kids και Cosmote TV Go Greek Channels

Ημερήσιο πάσο πρόσβασης στα κανάλια Cosmote Sport

Τώρα πλέον ακόμα και αν δεν είσαι συνδρομητής της Cosmote TV μπορείς να απολαύσεις μεμονωμένα ένα σημαντικό αθλητικό αγώνα από το smartphone, το tablet ή το laptop σου, μέσω του ημερήσιου πάσου πρόσβασης στα κανάλια Cosmote Sport. To πάσο Cosmote TV Go Sports Daily Pass έρχεται να απελευθερώσει την τηλεοπτική εμπειρία καλύπτοντας και αυτήν την ανάγκη των καταναλωτών, χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις.

Το Cosmote TV Go Sports Daily Pass έρχεται να εμπλουτίσει την ομπρέλα των πακέτων Cosmote TV Go και είναι διαθέσιμο μέσω του cosmote.gr και της εφαρμογής My Cosmote, ενώ περιλαμβάνει τα κανάλια Cosmote Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & Highlights. Επίσης, παρέχει πρόσβαση σε highlights αθλητικών αγώνων στα Sport Clips του Cosmote TV Go. Το κόστος του ημερήσιου πάσου είναι 10 ευρώ.

Ταυτόχρονα, κάτω από την ομπρέλα της over the top υπηρεσία Cosmote TV Go έρχονται να προστεθούν δύο ακόμα θεματικά κανάλια: Cosmote TV Go Kids και Cosmote TV Go Greek Channels.

Το Cosmote TV Go Kids προσφέρει πρόσβαση σε 6 δημοφιλή παιδικά κανάλια (Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nickelodeon HD, Baby TV, Smile TV), καθώς και στη νέα on demand υπηρεσία του Cartoon Network για πλούσιο ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα. Αντίστοιχα, στο Cosmote TV Go Greek Channels οι συνδρομητές θα βρουν τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Για να λάβει κάποιος χρήστης ένα εκ των δύο νέων πακέτων θα πρέπει να τα συνδυάσει με κάποιο εκ των 3 βασικών πακέτων της υπηρεσίας Cosmote TV Go (Sports, Cinema, Documentaries). Το κόστος για το  Cosmote TV Go Kids είναι 3 ευρώ/μήνα, ενώ για το Cosmote TV Go Greek Channels είναι 1 ευρώ/μήνα.

Όλα τα πακέτα του Cosmote TV Go ακόμα και το ημερήσιο πάσο για τα αθλητικά κανάλια είναι διαθέσιμα ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής ή κινητής.

COSMOTE TV,COSMOTE TV GO,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home