Εκλεισε η πόρτα για διάσημα τορεντάδικα

Εκλεισε η πόρτα για διάσημα τορεντάδικα

Piratebay, gamatotv, online-tainies και περισσότερα από 30 domains έσβησε από το ελληνικό Internet η Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ναι, έχουμε και τέτοια), σε ένα νέο επεισόδιο του γνωστού παιχνιδιού της γάτας με το ποντίκι.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε δεκτή η πρόσβαση που κατέθεσαν ελληνικές εταιρείες διανομής ταινιών που εκπροσωπούν τα "βαριά ονόματα" της κινηματογραφικής βιομηχανίας και έτσι οι Internet provides διατάχθηκαν να κόψουν την πρόσβαση σε δημοφιλή sites streaming και downloading ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και περιλαμβάνει όλα (ή σχεδόν όλα) τα sites που αποτελούσαν "πηγή" διανομής οπτικοακουστικών παραγωγών, όπως τα gamatotv, thegmtv, onlinemoviestar, tainies.online, moviecinema
magico.info και subs4free.

Βεβαίως οι θιασώτες του downloading θα αναζητήσουν άλλους τρόπους και εναλλακτικούς δρόμους για να παρακάμψουν την απαγόρευση. Πάντως αν "χτυπήσεις" τη διεύθυνση του piratebay για παράδειγμα θα πέσεις στη σελίδα της ΕΔΠΠΙ που θα σε ενημερώνει για τα καθέκαστα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,PIRATE BAY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home