Ολοκληρωμένες λύσεις για έξυπνο σπίτι υπόσχεται η υπηρεσία Cosmote Smart Home

Ολοκληρωμένες λύσεις για έξυπνο σπίτι υπόσχεται η υπηρεσία Cosmote Smart Home

Mία σειρά από λύσεις και έξυπνα προϊόντα, που δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της Cosmote να έχουν όλες τις λειτουργίες του σπιτιού τους στα χέρια τους φέρνει η νέα υπηρεσία Cosmote Smart Home. Μέσω της νέας υπηρεσίας οι καταναλωτές μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και απλά όλες τις «έξυπνες συσκευές» του σπιτιού τους, από μία εφαρμογή στο κινητό ή το tablet τους. Η υπηρεσία αξιοποιεί την τεχνολογία Internet of Things και οι καταναλωτές απολαμβάνουν περισσότερες ανέσεις, μεγαλύτερη ασφάλεια για την οικογένειά τους, ενώ εξοικονομούν χρήματα, χρόνο και ενέργεια

Η λειτουργία του Cosmote Smart Home ελέγχεται από μία κεντρική συσκευή (Cosmote Home Base), που επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει και να ελέγχει κεντρικά όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού του. O έλεγχος των συσκευών γίνεται μέσω της εφαρμογής Cosmote Smart Home (Android & iOS)/ Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί εύκολα να διαχειρίζεται τις έξυπνες συσκευές του, να ορίζει τη λειτουργία τους και να λαμβάνει ενημερώσεις στο smartphone ή το tablet του, ακόμα και αν δεν βρίσκεται στο σπίτι του. Ανάμεσα στις λειτουργίες που μπορεί να ενεργοποιήσει περιλαμβάνονται η ρύθμιση της έντασης του φωτός, η θερμοκρασία του χώρου ακόμα και ο έλεγχος των τιμών CO2 ή ακόμα και η ένταση του αέρα ή η ενέργεια που καταναλώνει. Επιπλέον, με την τοποθέτηση καμερών και αισθητήρων μπορούν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε κίνηση, τη στιγμή που συμβαίνει.

Το Cosmote Smart Home διατίθεται με 4,99 ευρώ/μήνα συν την εφάπαξ χρέωση της κεντρικής συσκευής (50 ευρώ). Οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για μια δωρεάν μελέτη από εξειδικευμένους συνεργάτες της Cosmote καλώντας στο 13888.

COSMOTE SMART HOME,SMART HOME,ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home