Αποκαλύφθηκε το Nokia 7.1

Νέα πρόταση με το brand της Nokia.

Αποκαλύφθηκε το Nokia 7.1
Υψηλού επιπέδου εμπειρία θέασης υπόσχεται η HMD Global (η εταιρεία που διαχειρίζεται το όνομα της Nokia στα κινητά) με το νέο της smartphone, Nokia 7.1, το πρώτο με PureDisplay τεχνολογία οθόνης. Όπως σημειώνει η εταιρεία, η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει «υψηλό λόγο αντίθεσης, μεγαλύτερη ευκρίνεια και προηγμένη παλέτα χρωμάτων για το περιεχόμενο του κινητού σας», προσθέτοντας ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμφάνιση των λεπτομερειών, τόσο στις ανοιχτές όσο και στις σκοτεινές περιοχές. Η οθόνη του Nokia 7.1 έχει μέγεθος 5,84 ίντσες, με αναλογία 19:9 και ανάλυση Full HD+.

Εκτός της οθόνης ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής, που για μια ακόμη φορά σε smartphone με το brand της Nokia, συναντάμε οπτικά Zeiss. Το Nokia 7.1 διαθέτει διπλή κάμερα ανάλυσης 12ΜΡ+5ΜΡ, γρήγορης εστίασης, με bokeh για το θόλωμα του φόντου, ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) και υποστήριξη HDR. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει αναγνώριση προσώπου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο περιβάλλον χρήσης της κάμερας με δυνατότητες απευθείας live streaming στα social media.

To Nokia 7.1 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Mobile Qualcomm® Snapdragon ™ 636, RAM 3GB ή 4GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB, υποστηρίζοντας επιπλέον και υποδοχή για κάρτες microSD.

Το Nokia 7.1 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Οκτώβρη, με εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 399 ευρώ.

NOKIA 7.1,SMARTPHONES,NOKIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home