Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Samsung Galaxy Note 9

Δείτε πως μπορείτε να το προπαραγγείλετε και τους τρόπους πληρωμής.

Deasy @ 09.08.2018
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Samsung Galaxy Note 9

Όσοι βιάζεστε να αποκτήσετε τη νέα ναυρχίδα της Samsung μπορείτε από σήμερα να ξεκινήσετε τη διαδικασία απόκτησής της, καθώς το Samsung Galaxy Note 9 είναι διαθέσιμο ήδη για προπαραγγελίες στις ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων. Ειδικότερα: 

 

Cosmote - Γερμανός

Το Samsung Galaxy Note 9 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στο cosmote.gr και το germanos.gr

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όσοι καταναλωτές επιστρέψουν το παλιό τους smartphone στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός, θα μπορούν να αποκτήσουν το Galaxy Note 9 με επιπλέον όφελος 100 ευρώ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η τιμή διάθεσης της συσκευής ξεκινάει από τα 1.049 ευρώ, ενώ ισχύει και πρόγραμμα άτοκων δόσεων ύψους 29,14 ευρώ για 36 μήνες. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η διάθεσή της θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 24 Αυγούστου.

 

Κωτσόβολος

Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο kotsovolos.gr. Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει και δυνατότητα 48 άτοκων δόσεων, χωρίς να εμφανίζεται το ποσό της μηνιαίας δόσης (με βάση τους υπολογισμούς μας είναι στα 21,85 ευρώ).


Πλαίσιο

Δυνατότητα προπαραγγελίας από την αλυσίδα Πλαίσιο έχετε από αυτή τη σελίδα.  Όπως μπορούμε να δούμε, ισχύει η αντίστοιχη προσφορά της Cosmote, με επιπλέον όφελος 100 ευρώ, ενώ υπάρχει και δυνατότητα έως 48 άτοκων δόσεων (μηνιαία δόση στα 21,85 ευρώ).


Public.

Η προπαραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εδώ και υπάρχει και δυνατότητα έως 48 άτοκων δόσεων (21,85 ευρώ η μηνιαία δόση).


Wind

Το κινητό μπορείτε να το προπαραγγείλετε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ.

 

Vodafone

H προπαραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ και ισχύει η προσφορά επιπλέον όφελους 100 ευρώ με την επιστροφή της παλιάς συσκευής.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home