Νέα ευέλικτα πακέτα Cosmote TV Go χωρίς δεσμεύσεις

Νέα ευέλικτα πακέτα Cosmote TV Go χωρίς δεσμεύσεις

Νέες ευέλικτες μορφές τιμολόγησης της τηλεοπτικής υπηρεσίας Cosmote TV ξεκινάει να παρέχει η Cosmote, μια κίνηση που είχε εξαγγείλει η εταιρεία τον προηγούμενο Φεβρουάριο, και έχει ως στόχο η τηλεοπτική πλατφόρμα να διευρύνει το κοινό που απευθύνεται και να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες χρηστών.

Τα νέα πακέτα Cosmote TV Go έρχονται χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, είναι διαθέσιμα από όλες τις φορητές συσκευές και από όλα τα δίκτυα, κινητά ή σταθερά, προσφέροντας στους συνδρομητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, ζωντανά ή on demand, τη στιγμή που θέλουν.

Τα νέα πακέτα Cosmote TV Go είναι τα ακόλουθα:

Νέα πακέτα Cosmote TV Go

Τιμή

Ελάχιστη παραμονή

Cosmote TV Gο Documentaries Pack

5€

1 μήνας

Cosmote TV Gο Cinema Pack

10€

1 μήνας

Cosmote TV Gο Sports Pack

25€

1 μήνας

*Επιλέγοντας 2 ή περισσότερα πακέτα, ο χρήστης εξασφαλίζει έκπτωση 2 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο.

Το πακέτο Cosmote TV Go Sports προσφέρει πρόσβαση σε 13 αθλητικά κανάλια, μεταξύ των οποίων τα 9 κανάλια Cosmote Sport, όπου οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν όλο το UEFA Champions League και όλο το UEFA Europa League σε αποκλειστικότητα, τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, Πορτογαλικό), το Κύπελλο Ελλάδας, τα European Qualifiers, καθώς και τη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League. Οι συνδρομητές έχουν επίσης στη διάθεσή τους, τους αγώνες του ΝΒΑ και τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού & ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα -στο μπάσκετ-, τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις μηχανοκίνητων (Formula1, MotoGP, WRC), σημαντικά τουρνουά τένις και πολλά άλλα, και πολλά άλλα, με συνολικά πάνω από 8.000 live αθλητικής δράσης τον χρόνο.    

Στο πακέτο Cosmote TV Go Cinema, οι χρήστες θα βρουν όλα τα κανάλια Cosmote Cinema με ταινίες πρώτης προβολής από τα κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, δημοφιλείς ξένες σειρές και συνολικά 4 κανάλια με ταινίες και σειρές, ενώ το πακέτο Cosmote TV Go Documentaries προφέρει 13 κανάλια με ντοκιμαντέρ, μεταξύ των οποίων το Cosmote History HD, για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και  κανάλια του National Geographic, του Viasat, το BBC Earth, κ.ά.

Όλα τα παραπάνω πακέτα συνδυάζονται με την υπηρεσία Replay TV, μέσω της οποίας ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο περιεχόμενο των προηγούμενων 48 ωρών του πακέτου του. Επιπλέον, για το Cosmote TV Go Cinema ο χρήστης αποκτά πρόσβαση και στην υπηρεσία Cosmote TV Plus, ενώ μέσα από το Cosmote Sport Clips ο χρήστης του  πακέτου Cosmote TV Go Sports μπορεί να βλέπει highlights αθλητικών αγώνων ή να παγώνει το ζωντανό πρόγραμμα για να βλέπει τις αγαπημένες του φάσεις σε επανάληψη.

Επιπλέον, για κάθε ένα από τα παραπάνω πακέτα ο χρήστης μπορεί να προσθέσει μία ακόμα συσκευή (π.χ. smartphone και tablet) για ταυτόχρονη θέαση με επιπλέον κόστος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αντίστοιχο ευέλικτο πακέτο έχει ενεργοποιηθεί και για περιεχόμενο ενηλίκων (adult pack),

COSMOTE TV,COSMOTE TV GO,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home