Ρεκόρ κίνησης δεδομένων το Πάσχα από την Cosmote

Deasy @ 12.04.2018
Ρεκόρ κίνησης δεδομένων το Πάσχα από την Cosmote
-Την ανέβασες τη φωτογραφία; -Ναι φίλη

Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κατέγραψε το δίκτυο της Cosmote το φετινό Πάσχα, με τη συνολική κίνηση mobile data, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα να εκτοξεύεται στα 1,4 petabytes, σημειώνοντας 41% αύξηση συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, το τετραήμερο 6/4-9/4, πάνω από το 60% της συνολικής κίνησης mobile data έγινε μέσω δικτύου 4G ή 4G+, σημειώνοντας αύξηση 80%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ το Instagram αναδείχθηκε εκ νέου η πλατφόρμα με την περισσότερη κίνηση, συγκεντρώνοντας το 22% του συνολικού όγκου δεδομένων. Το Instagram ακολούθησαν στη δεύτερη θέση το Youtube με 21% και στην τρίτη το Facebook με 14%.

Βάσει της κίνησης δεδομένων, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες και ξένοι εκδρομείς ανέδειξαν την Κέρκυρα ως τον πιο δημοφιλή Πασχαλινό προορισμό και ακολούθησαν η Πάτρα, ο Βόλος, τα Χανιά, η Χαλκίδα και τα Καλάβρυτα. Βάσει στοιχείων roaming, οι ξένοι επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τους περισσότερους να προέρχονται από τη Γερμανία και την Αγγλία, ενώ ακολούθησαν Ιταλία, Κύπρος, Ρουμανία και Βουλγαρία.

DATA,4G,4G+,MOBILE INTERNET,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home