Η BMW χαμηλώνει τον πήχυ για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα

Deasy @ 23.03.2018
Η BMW χαμηλώνει τον πήχυ για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα

Δεν συμμερίζονται όλοι τον ενθουσιασμό όσων θεωρούν πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα σαρώσουν την αγορά στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Η BMW χαμήλωσε τις όποιες προσδοκίες είχαν καλλιεργηθεί για τα δικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λέγοντας πως δεν θα προχωρήσει στη μαζική παραγωγή τους τουλάχιστον μέχρι το 2020. Η γερμανική εταιρεία αναφέρει πως οι σημερινές τεχνολογίες δεν μπορούν να υποστηρίξουν μια βιώσιμη μαζική παραγωγή, με λίγα λόγια το κέρδος από μια τέτοια δραστηριότητα αυτή τη στιγμή θα είναι μικρό.

Η εταιρεία ξεκίνησε να δοκιμάζει τον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πριν από πέντε χρόνια και έχει έκτοτε δοκιμάσει διάφορες τεχνολογίες και συστήματα, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι ακόμα έτοιμη για το μεγάλο βήμα της μαζικής παραγωγής.

Βεβαίως θα πεις πως ενδεχομένως η BMW βλέπει πως υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο για τα οχήματα που χρησιμοποιούν τους κλασικούς κινητήρες με καύσιμα. Επισήμως, πάντως, η εταιρεία λέει πως η επόμενη γενιά ηλεκτρικών κυκλωμάτων και μπαταριών που σχεδιάζει θα είναι πιο αποδοτική από πλευράς κόστους. Όπως φαίνεται, κάπου μεταξύ του 2020 και του 2025 οι… μηχανές παραγωγής θα ανεβάσουν ρυθμούς.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,BMW,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home