Σύννεφα πάνω από το iPhone X

Αναλυτές προεξοφλούν παύση της παραγωγής του το καλοκαίρι.

Deasy @ 22.01.2018
Σύννεφα πάνω από το iPhone X

Ως πιθανό σενάριο να σταματήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η παραγωγή του iPhone X εκτιμούν αναλυτές της KGI Securities, ως αποτέλεσμα της πορείας της συσκευής στην Ασία και κυρίως στην Κίνα, όπου οι πωλήσεις ήταν χαμηλότερες των προσδοκιών. Πορεία, που όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα στο AppleInsider οφείλεται στην αίσθηση των καταναλωτών ότι η συσκευή προσφέρει λιγότερο ωφέλιμο χώρο από άλλες προτάσεις.

Η ανάλυση της KGI δεν μένει όμως εκεί αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα και συγκεκριμένα στις νέες συσκευές που θα παρουσιάσει η αμερικάνικη εταιρεία το Φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, θεωρεί ότι η Apple θα παρουσιάσει τρεις νέες συσκευές, όπως και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, στις δύο εκ των οποίων θα ενσωματωθούν λειτουργίες, χαρακτηριστικά και design που είδαμε στο iPhone X, ενώ μία ακόμα αναμένεται, σύμφωνα με την KGI Securities, να είναι ένα iPhone X Plus με μεγαλύτερη οθόνη, που θα απαντάει στους ενδοιασμούς που αναφέραμε προηγουμένως.

Εφόσον η Apple προχωρήσει στην διακοπή της παραγωγής του iPhone X, διατηρώντας το εν ζωή μόλις για μια γενιά, θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλήγμα στην εικόνα της εταιρείας, αφού στο παρελθόν μόνο σε μια περίπτωση προχώρησε σε αντίστοιχη κίνηση τόσο σύντομα: στο iPhone 5C, που απέτυχε παταγωδώς στην αγορά.

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανάλυση της KGI Securities είναι συνολικά θετική για την Apple θεωρώντας ότι στο 1ο εξάμηνο του 2018 η αύξηση των πωλήσεων των iPhones θα φθάσει το 5% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2017. Σίγουρα δεν είναι μεγάλο ποσοστό, όμως σε μια αγορά (smartphones) που αναμένεται να κινηθεί αρνητικά είναι μια θετική προοπτική.

IPHONE X,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home