Η Wind «υιοθετεί» τη Σίκινο

Deasy @ 20.12.2017
Η Wind «υιοθετεί» τη Σίκινο

Μετά την Ανάφη, που είχε προηγηθεί δύο χρόνια πριν, η Wind “υιοθετεί” ένα ακόμα μικρό ελληνικό νησί της άγονης γραμμής, με στόχο την αναβάθμισή του και την ισότιμη πρόσβαση στην επικοινωνία των κατοίκων του.

Ο λόγος για τη Σίκινο, με το πρόγραμμα δράσης της Wind να περιλαμβάνει δωρεάν επικοινωνία  για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του. Για την τεχνολογική αναβάθμιση του νησιού, η εταιρεία προχώρησε σ’ έργα υποδομών στη βάση του δικτύου της αλλά και στη διάθεση smartphones με δωρεάν συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για όλους τους ενήλικες κατοίκους του νησιού, συσκευές απλής χρήσης για άτομα άνω των 65 ετών, smartphones και laptops με δωρεάν σύνδεση F2G και δεδομένων αντίστοιχα για όλους τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου ενώ υπήρξε ειδική μέριμνα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Την πρωτοβουλία της Wind χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Σικίνου, κ. Βασίλης Μαράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι κάτοικοι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 4G της Wind που διαθέτουν, επικοινωνούν με φίλους και  συγγενείς  ακόμη και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Οι νέοι αξιοποιούν την τεχνολογία για ν’ ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, να περιηγηθούν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη για να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να καταγράψουν μοναδικές στιγμές της καθημερινότητά τους». 

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home