Εξώδικο από το (Taxi)Beat στον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Εξώδικο από το (Taxi)Beat στον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Με εξώδικο απάντησε το Beat (πρώην Taxibeat) στον Πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία «συναλλάσσεται με τους ελάχιστους πλέον συνεργαζόμενους οδηγούς μέσω εμβασμάτων από άλλες εταιρίες μετόχους της που λειτουργούν σε καθεστώς offshore».

Στο εξώδικο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το Beat απαιτεί να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία, θεωρώντας την ως κακόβουλη, παράνομη και προσβλητική συμπεριφορά, ζητώντας του παράλληλα να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Εφόσον δε συμβεί αυτό, το Beat θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Beat, Νίκος Δρανδάκης.

«Στη ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητα μας στο αύριο που χτίζουμε, και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που, η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα - όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας.

Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους.

Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας, και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην χώρα μας."

THE BEAT APP,TAXI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home