Τηλεόραση όπου θέλω και όταν θέλω με το Nova GΟ

Τηλεόραση όπου θέλω και όταν θέλω με το Nova GΟ

Όταν σε τόσες και τόσες πλευρές της καθημερινότητάς μας η τεχνολογία έχει καταφέρει να μην έχεις κανένα περιορισμό ανεξάρτητα με το πού βρίσκεσαι γιατί αυτό να μην συμβαίνει και με την τηλεόραση; Έχοντας ζήσει πριν (αρκετά χρονάκια είναι η αλήθεια) αλλά και κατά τη διάρκεια της σαρωτικής εισβολής της τεχνολογίας στην καθημερινότητα δεν είναι λίγες οι στιγμές που γυρνάω στο παρελθόν για να κάνω τη σύγκριση με το παρόν. Πως επικοινωνούσαμε τότε και πως τώρα; Πως ενημερωνόμασταν… Πως ακούγαμε μουσική… Αυτές οι σκέψεις επέστρεψαν και τις προηγούμενες ημέρες, από τις πρώτες ώρες που χρησιμοποίησα την υπηρεσία Nova GO, που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις το τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova συνδρομής σου, χωρίς περιορισμούς στο χώρο που βρίσκεσαι αλλά και στη συσκευή που έχεις στα χέρια σου.

 

Aπόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα όπου θες

Μου ήρθαν λοιπόν αναμνήσεις ακόμα και από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης, αργότερα της πρώτης έγχρωμης που λειτουργούσε αποκλειστικά στο σαλόνι. Την οικογένεια μαζεμένη γύρω της γιατί δεν υπήρχε περιθώριο να δει άλλη στιγμή τηλεοπτικό πρόγραμμα πέρα από το απογευματινο-βραδινό που μετέδιδαν τα δύο κρατικά κανάλια.

Και μετά παρατήρησα τον εαυτό μου να είναι καθισμένος στο μπαλκόνι, να έχει το tablet μπροστά του και να έχει την ευχέρεια να επιλέξει τι θα δει μέσα από μία πλούσια γκάμα ταινιών, σειρών, αθλητικών ντοκιμαντέρ κ.α. –Να έχω τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο πρόγραμμα των καναλιών που παίζει live εκείνη τη στιγμή, στην πλούσια συλλογή του on demand, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή ασχέτως με το πρόγραμμα των καναλιών και στη δυνατότητα catch-up του προγράμματος που έχασα μέχρι και επτά ημέρες πίσω.

Άνεση, πολυτέλεια, πες το όπως θες, που δεν περιορίζεται ούτε στο θέαμα που θα είχα την ευκαιρία να δω αλλά ούτε και στο χώρο που θα επέλεγα να δω. Μέσα στο σπίτι ακόμα και αν το «άλλο μισό» ήθελε να δει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση του σπιτιού. Έξω από το σπίτι, οπουδήποτε με μια οποιαδήποτε WiFi σύνδεση (ανεξαρτήτως εταιρείας, ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Nova GΟ). Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σε ένα καφέ, στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου. Ακόμα και εν κινήσει, αν ήθελα, έστω για λίγο, για να δω την εξέλιξη του αγώνα της Euroleague της ομάδας μου.  Η τηλεόραση με το Nova GΟ είναι στα χέρια μου και μπορώ εγώ αποκλειστικά να ελέγξω αυτό που θα παρακολουθήσω. Χωρίς επιπλέον χρέωση, πέραν του πακέτου που είμαι συνδρομητής. Είναι μια υπηρεσία εντελώς δωρεάν.

 

Προσωποποιημένες υπηρεσίες

Όμως, η νέα εποχή της τηλεόρασης, όπως συνηθίζουμε να λέμε ότι φέρνουν υπηρεσίες όπως το Nova GΟ, δεν περνάει μόνο μέσα από τη δυνατότητα να παρακολουθείς όπου θες τηλεοπτικό περιεχόμενο. Περνάει επίσης και από τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που μου δίνει. Και το Nova GΟ μου δίνει άφθονες. Όταν παρακολουθώ έναν αθλητικό αγώνα ή μια ταινία, να μπορώ να πατήσω pause, play αλλά και rewind, αν π.χ. είναι στο live πρόγραμμα και δεν πρόλαβα την έναρξή του. Να σταματήσω σε οποιοδήποτε σημείο την ταινία ή το επεισόδιο της σειράς και να το δω την επόμενη ημέρα. Το Nova GΟ θυμάται που σταμάτησα και ξεκινάει από εκεί. Να δημιουργήσω υπενθυμίσεις για έναν αγώνα που με ενδιαφέρει να δω και το Nova GΟ θα με ενημερώσει στην έναρξή του. Να δημιουργήσω μια μικρή λίστα με αγαπημένα στα οποία θα μπορούσα να επιστρέφω ανά πάσα στιγμή για να τα ξανα-παρακολουθήσω. Και αν ήμουν γονιός να προχωρήσω σε οποιαδήποτε ρύθμιση γονικού ελέγχου ήθελα.

Αν θέλεις λοιπόν τη συμβουλή μου, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, πάρε τη Nova μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι – εντός κι εκτός σπιτιού - για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου θέαμα σε laptop, tablet, και smartphone.

NOVA,NOVA GO,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home