Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το iPhone X

Deasy @ 27.10.2017
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το iPhone X

Μία εβδομάδα από την έναρξη της διάθεσης του επετειακού smartphone της Apple, iPhone X, οι αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα, στο σύνολο τους, ξεκίνησαν τη διαδικασία προπαραγγελιών. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στο πρώτο κύμα χωρών που θα είναι διαθέσιμη η συσκευή την επόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη στις 10 το πρωί και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το σύνολό τους έχει ξεπεράσει ήδη τις 3.000 (στις δύο πρώτες ώρες), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ και είναι ένα πρώτο δείγμα ότι το ελληνικό κοινό προτίμησε στην πλειοψηφία του να "αγνοήσει" το iPhone 8, περιμένοντας το λανσάρισμα του επετειακού μοντέλου. Tώρα, αυτό που μένει να απαντηθεί, είναι αν η ποσότητα σε τεμάχια που θα φθάσει στα ελληνικά καταστήματα θα είναι αρκετή για να ικανοποιήσει τη ζήτηση και εκείνους τελικά που θα προχωρήσουν στην απόκτησή της συσκευής. Το iPhone X διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών, που καταλαμβάνει το σύνολο της μπροστινής επιφάνειάς του. Από τη συσκευή η οποία καλύπτεται μπρος και πίσω από το γυαλί απουσιάζει το κλασσικό home button των προηγούμενων iPhones και το ξεκλείδωμά της γίνεται με τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου που η Apple αποκαλεί Face ID. Επιπλέον διαθέτει νέο επεξεργαστή (Α11 Bionic) που είναι 25% ταχύτερος από τν προηγούμενο, είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, υποστηρίζει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και έχει διπλή κάμερα πίσω. 

Στο μεταξύ, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις ανακοινώσεις των καταστημάτων, η τιμή της στάνταρ έκδοσης του iPhone X διαμορφώθηκε τελικά στο κατώτερο επίπεδο των εκτιμήσεων, δηλαδή στα 1.199 ευρώ, ενώ η έκδοση με τα 256GB θα κοστίζει 1.399 ευρώ. Για την απόκτησή του παρέχεται και η δυνατότητα 48 μηνιαίων δόσεων (4 χρόνια δόσεις για ένα smartphone;).

IPHONE X,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home