Διαγωνισμός: Κέρδισε το ολοκαίνουριο Alcatel A5 LED

Deasy @ 16.06.2017
Διαγωνισμός: Κέρδισε το ολοκαίνουριο Alcatel A5 LED

Τη δυνατότητα να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν το νέο smartphone με τις πρωτόγνωρες λειτουργίες και αλληλεπιδράσεις, Alcatel A5 LED, σου δίνει το deasy.gr με τον νέο του διαγωνισμό.

Το Alcatel A5 LED έρχεται να ανανεώσει το τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράς με το κινητό σου τηλέφωνο χάρη στο Lightup+ LED κάλυμμα της πίσω πλευράς του, προσφέροντας έναν φωτεινό και διασκεδαστικό τρόπο λήψης ειδοποιήσεων από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλήσεις, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα, με μια γρήγορη ματιά. Τώρα μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό μοτίβο φωτισμού που ακολουθεί τον ρυθμό της μουσικής, και να αλλάξεις θέματα και μοτίβα με μία κίνηση. Επιπλέον, μπορείς να το προσαρμόσεις στο δικό σου ιδιαίτερο στυλ απαθανατίζοντας τα χρώματα του περιβάλλοντός σου και προβάλλοντάς τα τόσο στο θέμα του τηλεφώνου όσο και στο κάλυμμα LED.

Για να συμμετέχεις και εσύ στον διαγωνισμό μας μπες στη σελίδα του διαγωνισμού και συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία. Σε λίγες μέρες το Alcatel A5 LED μπορεί να γίνει δικό σου.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό η Παρασκευή 23 Ιουνίου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ALCATEL A5 LED,ALCATEL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home