Δεύτερη χρονιά για το διαγωνισμό φωτογραφίας Public Moments Awards

Deasy @ 17.05.2017
Δεύτερη χρονιά για το διαγωνισμό φωτογραφίας Public Moments Awards

Την έναρξη για δεύτερη συνεχή χρονιά του φωτογραφικού διαγωνισμού Public Moments Awards ανακοίνωσαν τα καταστήματα Public, δίνοντας την ευκαιρία σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που θα συμμετάσχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, εάν είσαι επαγγελματίας, μπορείς να ανεβάσεις portfolio φωτογραφιών τις οποίες έχεις τραβήξει, χρησιμοποιώντας τη δική σου φωτογραφική μηχανή, συμμετέχοντας έτσι σε 6 θεματικές κατηγορίες (3 εκ των οποίων θα ανακοινωθούν στη πορεία του διαγωνισμού). Από την άλλη πλευρά, αν είσαι καθημερινός χρήστης, μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες τις οποίες έχεις τραβήξει χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου smartphone.

Oι επαγγελματίες φωτογράφοι θα παρουσιάσουν το έργο τους στη φετινή κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι Γιάννης Μπεχράκης (Πρόεδρος), Θανάσης Σταυράκης και Θοδωρής Μάρκου, ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες των ερασιτεχνών φωτογράφων με το κινητό θα αναδειχτούν από το κοινό.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά το 2016, όπου περισσότεροι από 50.000 φωτογράφοι αποτύπωσαν τη δική τους Κυριακή. Συνολικά, ο περσινός διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 65.000 φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίες κρίθηκαν από το κοινό και την επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, τον τρόπο συμμετοχής και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σύντομα στο www.Publicmoments.gr και στο Public Blog.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home