Τα νέα smartwatches Garmin fēnix 5 αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός

Deasy @ 03.04.2017
Τα νέα smartwatches Garmin fēnix 5 αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός

Τη γκάμα των έξυπνων ρολογιών που προσφέρει μέσα από τα καταστήματά της εμπλουτίζει η αλυσίδα Γερμανός με τη νέα σειρά Garmin fēnix 5. Τα μοντέλα της σειράς, fēnix 5S και fēnix 5X, είναι εξοπλισμένα με πλήθος λειτουργιών, αλλά και με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, όλο το 24ωρο. Διαθέτουν στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι, έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, εξελιγμένη καταγραφή δραστηριοτήτων και ύπνου, νέα λουράκια από σιλικόνη, που αλλάζουν εύκολα και γρήγορα, κεντρικό widget επιδόσεων και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.

Το fēnix 5S, με διάμετρο στα 42 χιλιοστά, απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Είναι μικρό και άνετο, με αυτονομία 9 ημερών σε λειτουργία smartwatch και 14 ωρών για χρήση GPS.

Το fēnix 5, με διάμετρο στα 47 χιλιοστά, διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, έχει αυτονομία 2 εβδομάδων σε λειτουργία smartwatch και 24 ωρών για συνεχόμενη χρήση GPS.

Με προφορτωμένο τοπογραφικό και ποδηλατικό χάρτη Ευρώπης και διάμετρο στα 51 χιλιοστά, τo fēnix 5X προσφέρει επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης, όπως η δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής που επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει ακριβώς την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και να επιλέγει την πορεία που προτιμάει. Με το fēnix 5X οι χρήστες έχουν οδηγίες πλοήγησης για στροφές, ενώ μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS.

Τα νέα smartwatches διατίθενται από 599,90 ευρώ.

SMART WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,GARMIN,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home