Ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες από την ΑirBnB

Deasy @ 18.11.2016
Ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες από την ΑirBnB

Σε ένα βήμα που θα οδηγήσει στη μετεξέλιξή της σε ένα ολοκληρωμένο πάροχο τουριστικών υπηρεσιών προχωράει η AirBnB, η οποία εισάγει μια επιπλέον επιλογή στους χρήστες της, πέρα από την επιλογή χώρου διαμονής.  Άλλωστε ένα ταξίδι δεν είναι μόνο το κατάλυμμα που θα επιλέξουμε αλλά και οι καινούριες εμπειρίες μας.

Έτσι λοιπόν το καινούριο μενού της  AirBnB περιλαμβάνει προτάσεις για δραστηριότητες που θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε σε μια απόδρασή μας. Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν διήμερα ή τριήμερα για surf, οδήγηση με κλασικά αυτοκίνητα, γευσιγνωσία κ.α. τα οποία προτείνονται και διοργανώνονται από κατοίκους στην τοποθεσία προορισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει μια θεματική απόδραση από την καθημερινότητά του. Ταυτόχρονα, η AirBnB προσφέρει στο χρήστη την ευχέρεια να πραγματοποιήσει κρατήσεις για στέκια που τον ενδιαφέρουν να επισκεφθεί στον προορισμό του, τα οποία επίσης προτείνονται από ντόπιους κατοίκους.

Όμως η αμερικάνικη εταιρεία δεν φαίνεται να σταματάει εδώ καθώς σύντομα αναμένεται να μπει και στο χώρο των εισιτηρίων και άλλων υπηρεσιών. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία διατηρεί το ίδιο εμπορικό μοντέλο και με τις νέες της υπηρεσίες, μέσω του οποίου κρατάει μία προμήθεια από το ποσό που καταβάλλει ο χρήστης για την κράτηση των παραπάνω υπηρεσιών.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,SHARING ECONOMY,AIRBNB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home