Σημαντικοί ομιλητές στο 2ο Agile Greece Summit

Deasy @ 05.09.2016
Σημαντικοί ομιλητές στο 2ο Agile Greece Summit

Διεθνείς εταιρείες και γνωστούς επαγγελματίες του κλάδου περιλαμβάνει η λίστα των ομιλητών του 2ου Agile Greece Summit, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στο σύγχρονο περιβάλλον ανάπτυξης λογισμικού το οποίο χαρακτηρίζεται από συνεχείς και μεγάλες αλλαγές, η ευελιξία (agility) αποτελεί ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός οργανισμού στην προσπάθεια του να επιβιώσει και να πετύχει. Σύμφωνα μάλιστα με το Harvard Business Review “οι agile πρακτικές έχουν φέρει επανάσταση στην βιομηχανία παραγωγής λογισμικού. ‘Εχουν αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας των έργων, έχουν βελτιώσει την ποιότητα αλλά και την ταχύτητα παράδοσης και ίσως το πιο σημαντικό έχουν αυξήσει σημαντικά τα κίνητρα και την παραγωγικότητα των ομάδων”.

Στο φετινό Agile Greece Summit 2016 θα φιλοξενηθούν άνθρωποι με διεθνή καταξίωση και επιρροή στο χώρο το Agile. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα εκπροσωπηθούν εταιρείες όπως King, Ericsson και Spotify, ενώ keynote speaker θα είναι ο κ. Jurgen Appelo, τον οποίο το Inc.com σε άρθρο του τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα  Top 50 Leadership Expert, παγκοσμίως.

Η πλήρης λίστα των ομιλητών του 2ου Agile Summit Greece περιλαμβάνει τους:

- Jurgen Appelo , Συγγραφέας του βιβλίου Managing For Happiness, το οποίο παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο πρακτικών για αποδοτικό management που ταυτόχρονα κάνουν το εργασιακό περιβάλον ένα πολύ πιο ευχάριστο μέρος.

- Özlem Yuce , Product Lead/TUI Group . Θα παρουσιάσει πώς η Maersk Line,  μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία κοντέινερ στον κόσμο έχει εφαρμόσει με μεγάλ επιτυχία agile πρακτικές.

- Giuseppe De Simone, Lead Agile Coach /Ericsson & Scrum Alliance Certified Enterprise Coach.

- Bart Hufen , Gamification Guru.

- Matti Klasson , People Operations Manager/ King .

- Vasco Duarte , Συγγραφέας του βιβλίου #NoEstimates .

- Brendan Marsh , Product Owner/ Spotify .

- Angel Medinilla . Agile coach και συγγραφέαςτου βιβλίου: “ Agile Kaizen: Continuous Improvement Far Beyond Retrospectives (Springer)”.

- Gil Zilberfeld , Agile/Lean consultant, συγγραφέας του βιβλίου Everyday Unit Testing

- Fredrik Wendt , Technical Agile Coach, Professional Scrum Trainer/ Scrum.org .

- Mike Leber , Agile and Lean Coach, Kanban Trainer.

To πρόγραμμα των ομιλιών καλύπτει σχεδόν κάθε διάσταση του agile. Εκτός από τα industry experience reports (Ericsson, King, Spotify, Maersk Line) τα οποία κάθε χρονιά αποτελούν τον βασικό πυλώνα του συνεδρίου λόγω της ανεκτίμητης πρακτικής γνώσης που προσφέρουν, υπαρχουν ομιλίες για τα παρακάτω θέματα: Agile Management, Agile Release Planning, Continuous Delivery, Test Driven Development, Lean Startup, Gamification for Change Management , Continuous Improvement.

 

Σεμινάρια (Workshops)

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, αρκετοί από τους ομιλητές αλλά και άλλοι agile experts θα δώσουν μια σειρά από σεμινάρια (workshops) την προηγούμενη αλλά και την επόμενη μέρα (15 και 17 Σεπτεμβρίου). Τα σεμινάρια αυτά αφορούν πολύ σημαντικές πτυχές όπως Scaling of Scrum , Quantifying the cost of Delay, Agile Retrospectives κ.ά. To κόστος για τα σεμινάρια είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και εφ’όσον συνδυαστεί και με αγορά εισητηρίου για το συνέδριο γίνεται ακόμα μικρότερο. Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια θα βρείτε εδώ.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ,AGILE GREECE SUMMIT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home