Ξεκίνησε η διάθεση της σειράς Alcatel Pop 4 στην ελληνική αγορά

Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα.

Deasy @ 14.07.2016
Ξεκίνησε η διάθεση της σειράς Alcatel Pop 4 στην ελληνική αγορά

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση της νέας σειράς smartphones της Alcatel, Pop 4, η οποία περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα: POP 4, POP 4+ και POP 4S. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών συσκευών είναι οι μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές αλλά και λειτουργίες, όπως η υποστήριξη 4G και η ισχυρή μπαταρία.

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τους έχουμε διαφοροποιήσεις ανάλογα με το μοντέλο. Για παράδειγμα, τα POP 4 και POP 4+ έχουν κύρια κάμερα 8 MΡ και μπροστινή ευρυγώνια κάμερα 5 MΡ με μπροστινό φλας, ενώ το POP 4S διαθέτει κύρια κάμερα 13 MΡ.

Επίσης, τα POP 4 και POP 4+ διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενώ στο κορυφαίο της σειράς POP 4S είναι ενσωματωμένος ένας οχταπύρηνος επεξεργαστής και δίκτυο 4G LTE κατηγορίας 6 για ακόμα πιο γρήγορο streaming και gaming υψηλής ταχύτητας. Οι συσκευές διαθέτουν JBL ακουστικά και το POP 4S συμπεριλαμβάνει επιπλέον και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επιπλέον και τα τρία μοντέλα διαθέτουν καλή αυτονομία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τη λειτουργία της «γρήγορης φόρτισης», η οποία προσφέρει γέμισμα σε επίπεδα άνω του 50% της μπαταρίας σε 30 λεπτά.

Τέλος, η ALCATEL, στο πλαίσιο προώθησης της νέας σειράς POP 4, υλοποιεί μια μοναδική προσφορά που θα αφήσει τους καταναλωτές άφωνους! Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου και για 6 εβδομάδες, με την αγορά κάθε Alcatel POP 4, POP 4 PLUS ή POP 4S, προσφέρει στους χρήστες 9 Ευρωπαϊκών χωρών, ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε έναν POPular Ευρωπαϊκό προορισμό! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://POP4promo.alcatel-mobile.com

ALCATEL POP 4,SMARTPHONES,ALCATEL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home