Εσύ πόσο συχνά παρακολουθείς ποδόσφαιρο;

Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου συνδέεται με την ανάγκη καλύτερης παρακολούθησης, σύμφωνα με έρευνα της Samsung.

Deasy @ 13.07.2016
Εσύ πόσο συχνά παρακολουθείς ποδόσφαιρο;

Περισσότερες από 468 ώρες ποδοσφαίρου το χρόνο παρακολουθεί 1 στους 5 ενήλικες στην Ευρώπη, με την Ιταλία να αποτελεί τη χώρα εκείνη με το πιο φανατικό κοινό. Ειδικότερα, στη γειτονική μας χώρα το 60% των ανδρών παρακολουθούν ποδόσφαιρικούς αγώνες 3 ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα, με τη Ρουμανία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση (53,8%) και τη Γεμρανία στην Τρίτη (47,25%). Τα ευρήματα προέρχονται από τη νέα έρευνα της Samsung, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες και δείχνει επιπλέον το πώς η εξέλιξη του ποδοσφαίρου συνδέεται με την ανάγκη για μια καλύτερη εμπειρία παρακολούθησής του.

Μάλιστα, η εξέλιξη του ποδοσφαίρου δεν περιορίζεται σε στοιχεία, όπως ότι το παιχνίδι έχει γίνει πιο γρήγορο ή τις μεγαλύτερες δεξιότητες των ποδοσφαιριστών αλλά επεκτείνεται ακόμα και σε λεπτομέρειες, όπως οι στυλιστικές επιλογές των αθλητών. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι παραπάνω από το μισό ανδρικό κοινό (56,9%) στην Ευρώπη σχεδιάζει να αγοράσει μία καινούργια τηλεόραση για να παρακολουθήσει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αυτού του καλοκαιριού. Ταυτόχρονα, οι τρεις παράγοντες που ενοχλούν περισσότερο τους Ευρωπαίους, όταν συντονίζουν τους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο στο σπίτι είναι ότι: δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους παίκτες μεταξύ τους (28,53%), δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τη μπάλα, όταν αυτή περνά από φωτεινές σε πιο σκοτεινές περιοχές του γηπέδου (21,47%) και το γεγονός ότι η οθόνη είναι πολύ μικρή (9,8%).

Στα ιδιαίτερα στοιχεία της έρευνας αξίζει να αναφέρουμε ότι το 67,78% των ενηλίκων συμφωνεί πως οι ποδοσφαιριστές έχουν βελτιώσει την εικόνα τους (π.χ. κουρέματα, στυλ ένδυσης), όταν είναι στην κάμερα αλλά και εκτός αυτής τα τελευταία 15 χρόνια.

Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές ως νούμερο ένα πηγή για στυλιστική έμπνευση: Σχεδόν 1 στους 3 (32.32%) άνδρες στην Ευρώπη αναζητεί έμπνευση για το στυλ του από τους ποδοσφαιριστές, περισσότερο από ότι στους ηθοποιούς (29.70%), στους μουσικούς (18.26%) και στους αστέρες των τηλεοπτικών reality shows (6.77%).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home