Εφαρμογή-συναγερμός για το Euro 2016 από τη Γαλλία

Θα ειδοποιεί τους χρήστες για τρομοκρατικές ενέργειες.

Deasy @ 08.06.2016
Εφαρμογή-συναγερμός για το Euro 2016 από τη Γαλλία

Ο φόβος για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά Euro 216 στη Γαλλία δεν έχει κοπάσει. Ωστόσο η Γαλλία θα πρέπει να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων, είτε των ποδοσφαιρικών αποστολών όλων των ομάδων που συμμετέχουν είτε βεβαίως τις πάρα πολλές χιλιάδες των επισκεπτών της.

Πέρα λοιπόν από τα μέτρα ασφαλείας στα οποία έχει προχωρήσει, το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε και την υλοποίηση μιας εφαρμογής για smartphones, η οποία ειδοποιεί τους χρήστες για τρομοκρατικές επιθέσεις κοντά στην περιοχή που βρίσκονται. Το app SAIP χρησιμοποιεί τα γεωγραφικά δεδομένα από τη συσκευή του χρήστη και σε κάποιο τέτοιο γεγονός (που είτε έχει συμβεί είτε αναμένεται) θα ειδοποιεί το χρήστη αναβοσβήνοντας η οθόνη. Επιπλέον, ο χρήστης θα μπορεί να ζητάει ενημέρωση για έως και 8 γεωγραφικές περιοχές, διαφορετικές από αυτήν στην οποία βρίσκονται.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα app stores και όπως είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν και άλλα γεγονότα (εκτός των επιθέσεων): πλημμύρες (αναμενόμενο, αφού οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες στη γαλλική πρωτεύουσα και όχι μόνο), πυρηνικά και επικίνδυνα υλικά. Ταυτόχρονα, ενημερώνει τους χρήστες με οδηγίες για κάθε ένα από τα παραπάνω συμβάντα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,EURO 2016,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home