Ανοικτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα Public

Public Moments Awards με τρεις θεματικές κατηγορίες

Deasy @ 11.04.2016
Ανοικτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα Public

Είτε είσαι καθημερινός χρήστης, χομπίστας της φωτογραφίας, είτε είσαι επαγγελματίας, τα Public σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στον ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards.  Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera,  όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο στο microsite www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Οι θεματικές ενότητες του Θεσμού είναι τρεις: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι στις οποίες κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει συνολικά έως και 9 φωτογραφίες (έως 3 ανά κατηγορία).

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού από τις 22 Μαΐου  έως τις 29 Μαΐου 2016, τα έργα των συμμετεχόντων θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού αλλά και στην κρίση της επιτροπής για να αναδειχτούν οι μεγάλοι νικητές.

 Είκοσι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, την οποία απαρτίζουν πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεοφωτογράφοι:

Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters

Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times

Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής

Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας

Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος

Γιώργος Φρέντζος – φωτογράφος & ιδρυτικό μέλος του GSC

Ταυτόχρονα, στο site του διαγωνισμού παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης εκπαδευτικών video, από τους ειδικούς της κριτικής επιτροπής που θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις καλύτερες φωτογραφίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home