Φορτώνει το «σύννεφο» των IT λύσεων για επιχειρήσεις η Cosmote

Deasy @ 14.01.2016
Φορτώνει το «σύννεφο» των IT λύσεων για επιχειρήσεις η Cosmote

Νέες ΙΤ εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις λύσεις τεχνολογίας Cosmote Business IT Solutions, με στόχο να καλύψει ακόμα περισσότερο καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Ειδικότερα, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο (για τις ανάγκες της) Cosmote Business Cloud Server, με δυνατότητα πλήρους και απομακρυσμένου ελέγχου, μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και ασφαλή συστήματα διαχείρισης, τα οποία υποστηρίζονται από το πιστοποιημένο Data Center του Ομίλου ΟΤΕ. Το ελεγχόμενο κόστος, η ασφάλεια, η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία και στα δεδομένα, αλλά και η 24Χ7 τεχνική υποστήριξη είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Cosmote Business Cloud Server.

Επιπλέον, παρέχονται μια σειρά από καινοτόμες cloud based εφαρμογές που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση και την κάνουν πιο αποτελεσματική. Ειδικότερα, με τις νέες εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (commercial ERP) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Soft1 SmartWorks, Soft1 SmartPros και Soft1 SmartBiz σε συνεργασία με την SoftOne, καθώς και Megaventory σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους (π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics), μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσής τους και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Για την έκδοση της μισθοδοσίας υπάρχει η εφαρμογή Payslip της εταιρείας Dimicro, με την οποία μπορεί η επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα και από παντού τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Ειδικά για τους δικηγόρους προσφέρεται η εφαρμογή Τιπούκειτος, σε συνεργασία με την εταιρεία Honest Partners, για την εύκολη οργάνωση και τον έλεγχο των υποθέσεων και αντίστοιχα για ιατρούς το My Health Angels (MyHA) της Apollo, που παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, διαχείριση των ραντεβού και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή για on-line αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του https://businessmarketplace.cosmote.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CLOUD,BUSINESS CLOUD,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home