Νέoι υβριδικοί και φορητοί υπολογιστές από την Toshiba

Και πρωτοποριακή εγγύση για κάθε συμβάν.

Deasy @ 23.11.2015
Νέoι υβριδικοί και φορητοί υπολογιστές από την Toshiba

Τα νέα μοντέλα υβριδικών και φορητών υπολογιστών για την ελληνική αγορά παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες η Toshiba, λανσάροντας ταυτόχρονα και την υπηρεσία Εγγύησης «Ό,τι κι αν Συμβεί».  

Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν το Satellite Radius 11 (υβριδικό μοντέλο με 5 διαφορετικούς τρόπους χρήσης) το Satellite Radius 12 (ο πρώτος υβριδικός υπολογιστής 12.5 ιντσών Ultra HD 4K) το Satellite Radius 14 (συσκευή all-round επιδόσεων για κάθε σενάριο) και το Satellite Radius 15 (υβριδικός στις 15,6 ίντσες). Επιπλέον, στην ελληνική αγορά θα λανσαριστούν το Satellite Click Mini 2-in-1 (με αποσπώμενη οθόνη 8.9 ιντσών) το Satellite Click 10 (με αποσπώμενη οθόνη 10 ιντσών και ακόμα καλύτερες επιδόσεις).

Στους φορητούς υπολογιστές, το νέο προϊόν της Toshiba ακούει στο όνομα Kira, ένα ultrabook με οθόνη 13,3 ιντών, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ λεπτομερούς φωτεινής οθόνης αφής PixelPure (2560 x 1440) ή Full HD (1920 x 1080) μη ανακλαστικής οθόνης.

Εκτός των συσκευών, η ιαπωνική εταιρεία ξεκινάει το λανσάρισμα και της νέας υπηρεσίας εγγύησης «Ό,τι κι αν Συμβεί» που καλύπτει το χρήστη σε κάθε συμβάν. Η Εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και για τον πρώτο χρόνο προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης και McAfee LiveSafe license, προσφέροντας στους πελάτες ενισχυμένη ασφάλεια για τη νέα συσκευή τους. Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες σε επιλεγμένες χώρες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει Εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

Φορητοί Υπολογιστές,ULTRABOOKS,TOSHIBA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home