Ενα email στα όρθια

Deasy @ 02.05.2014
Ενα email στα όρθια

Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που τις εντοπίζουμε, τις χρησιμοποιούμε μια δυο φορές και τις ξεχνάμε μέχρι να μας τις θυμίσει κάποιος.

Αυτό περίπου μάς συνέβη με το 10 Minute Mail, που μια σχετικά μακρινή εποχή ήταν ο καλός μας φίλος στον αιώνιο πόλεμο εναντίον των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, μέχρι που το ξαναθυμηθήκαμε μόλις προχθές σε μια άσχετη συζήτηση.

Τι είναι το 10 Minute Mail και σε τι χρησιμεύει; Θέλεις να γραφτείς σε μια online υπηρεσία αλλά δεν είσαι και πολύ βέβαιος πως το κανονικό email σου δεν θα παραπέσει κάπου άσχετα με αποτέλεσμα να αρχίσεις να γίνεσαι αποδέκτης διαφημιστών που θέλουν να σου πουλήσουν μεταχειρισμένο Βιάγκρα ή να σε πείσουν πως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που προτείνουν είναι ό,τι καλύτερο μετά την πενικιλίνη (μήνυμα σε μπουκάλι: εσύ ξένε που έχεις έρθει σε αυτή τη σελίδα από το μέλλον, λάβε σε παρακαλούμε υπόψιν σου πως το παρόν κομμάτι γράφτηκε παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014, όταν έβρισκες περισσότερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από περιστέρια στο Σύνταγμα πρωινό Κυριακής). 

Οπότε τι κάνεις;

Πας στο 10 Minute Mail και παίρνεις μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λήξει σε 10 λεπτά. Κάνεις την εγγραφή στην online υπηρεσία που θέλεις, παίρνεις την επιβεβαίωση στην εντός-ολίγου-ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τελείωσες.

Ευνόητο είναι πως η υπηρεσία δεν βοηθάει ιδιαίτερα σε κοινωνικά δίκτυα και σε υπηρεσίες όπου καλό είναι να έχεις μια κανονική διεύθυνση επικονωνίας. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις όμως, κάνει τη δουλειά της χωρίς πολλά παιδέματα... 

E-MAIL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home