5 εφαρμογές για ένα αποτελεσματικό workout από το σπίτι

H γυμναστική από το σπίτι φαίνεται πως έχει γίνει must και οι σχετικές εφαρμογές απαραίτητο εργαλείο σε κάθε smartphone.

5 εφαρμογές για ένα αποτελεσματικό workout από το σπίτι

Tο τελευταίο διάστημα οτιδήποτε σχετίζεται με well-being απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το ευρύ κοινό,  με τη διατροφή και τη γυμναστική να έχουν γίνει πλέον τάση . Η μαζική στροφή προς το fitness έχει οδηγήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων άσκησης που βασίζονται σε online περιεχόμενο και παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία. Ιδιαίτερα από την περίοδο της καραντίνας και έπειτα η γυμναστική από το σπίτι φαίνεται πως έχει γίνει must και οι σχετικές εφαρμογές απαραίτητο εργαλείο σε κάθε smartphone. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλή εφαρμογές, για διαφορετικές μορφές άσκησης είναι οι εξής:


NEOU Fitness  

Πρόκειται για μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα, καθώς παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι, είτε διαθέτουν κάποιο εξοπλισμό είτε όχι, αφού υπάρχουν δείγματα προπονήσεων και για τις δύο περιπτώσεις. Ακόμη, είναι μια αρκετά εύχρηστη πλατφόρμα κατάλληλη για smartphone, tablet αλλά και τηλεόραση.


Sworkit

 

Μια εφαρμογή που έχει «κατακτήσει» το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το SWORKIT (Simply Work It), που πολλοί χρήστες την παρομοιάζουν με προσωπικό… personal trainer! Η παρομοίωση δεν είναι τυχαία αν λάβει κανείς υπόψιν πως περιέχει παρουσιάσεις από ειδικούς personal trainers, κάτι που μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τους αρχάριους. Επιπλέον, διαθέτει και ασκήσεις κατάλληλες για παιδιά.


Yoga Studio: Mind & Body

Για τους λάτρεις των χαλαρωτικών και ήρεμων ασκήσεων όπως η yoga, μια ιδανική επιλογή εφαρμογής είναι η Yoga Studio: Mind & Body. Με αναλυτικά βίντεο ασκήσεων, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη είτε αποσκοπεί στη χαλάρωση και την ηρεμία του σώματος, είτε στην ενδυνάμωση και την αύξηση της αντοχής.  Επιπλέον, περιλαμβάνει εικόνες για κάθε τύπο άσκησης, με βήματα και οδηγίες.


Home Workout

Το Home Workout είναι μια εφαρμογή κατάλληλη για όσους βρίσκονται σε αρχάριο επίπεδο ή ξεκινούν κυριολεκτικά από το μηδέν.  Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν διαθέτουν εξοπλισμό, αφού περιέχει αναλυτικές επιδείξεις ασκήσεων , οι οποίες μπορούν να εκτελεστούν με το βάρος του σώματος. Όλα τα workout έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και μπορούν να εξασφαλίσουν μια συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης.


Seven

Μια χρήσιμη εφαρμογή για όσους δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και ψάχνουν γρήγορα και αποτελεσματικά προγράμματα, είναι το seven. Περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων, οι οποίες μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Οι καθημερινές προπονήσεις αποθηκεύονται, ενώ μπορεί κανείς να καταγράψει τους στόχους που θέλει να πετύχει και να παρακολουθεί την εξέλιξη τους.

 

FITNESS APPS,FITNESS,WORKOUT,WELL-BEING,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home