Αγγίζουμε το smartphone 2617 φορές την ημέρα

Συμβουλές για να το κρατήσουμε καθαρό από την Honor.

Deasy @ 12.03.2020
Αγγίζουμε το smartphone 2617 φορές την ημέρα

Το έχουμε μαζί μας συνέχεια και η πλειοψηφία το αγγίζει 2617 φορές την ημέρα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Ένας κάτοχος smartphone, με βαριά και έντονη χρήση, το ακουμπάει ακόμα και 5427 φορές την ημέρα. Κατά συνέπεια πρέπει να καθαρίζουμε τακτικά τις επιφάνειες εκείνες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπό μας.

Μερικές συμβουλές καθαριότητας μας δίνει σήμερα η Honor, οι οποίες περιλαμβάνουν:  

- καθαρίζουμε συχνά όλες τις "έξυπνες συσκευές" μας, συμπεριλαμβανομένων των smart watches ακόμα και ακουστικών, καθώς τα αγγίζουμε συχνά

- χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό οθόνης που ΔΕΝ ψεκάζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά πρώτα σε μια πετσέτα χαρτιού ή σε ένα πολύ απαλό πανί

- αποφεύγουμε τη χρήση οικιακών προϊόντων καθαρισμού κατά τον καθαρισμό των έξυπνων συσκευών μας.

- προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα καθώς το υγρό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία αν εισέλθει στον εξοπλισμό.

Αν χρησιμοποιούμε θήκες για να προστατεύουμε τα κινητά μας τότε είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσουμε και να τις κρατάμε καθημερινά καθαρές:  

- ο καθαρισμός για τις θήκες μπορεί να γίνει με κανονικά οικιακά καθαριστικά.

- η θήκη θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από την συσκευή.

- βεβαιωθείτε ότι η θήκη είναι στεγνή πριν την τοποθετήσετε ξανά στη συσκευή σας

Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο καρδιολόγος κος Γκαμάζ Ιωάννης «οποιαδήποτε προσωπική ηλεκτρονική φορητή συσκευή παραμένει κοντά μας δεν θα πρέπει να αλλάζεται ή να δίνεται σε άλλους χρήστες. Όταν την καθαρίζουμε θα πρέπει να έχουμε καθαρά χέρια αλλά και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες στις οποίες αφήνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (Laptop/κινητά /Tablets.) ή οποιασδήποτε συσκευές έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας».   

SMARTPHONES,HONOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home