Δείξε μας πόσο καλά ξέρεις να παρκάρεις

Deasy @ 14.05.2020
Δείξε μας πόσο καλά ξέρεις να παρκάρεις

Αυτό εδώ θα μπορούσε να το διάβαζες στο αδελφό gocar.gr αλλά μας αρέσουν και σε εμάς οι προκλήσεις.

Αν λοιπόν θεωρείς πως "το ΄χεις" στο παρκάρισμα και πως έχεις  εκπαιδευτεί με επάρκεια στους δρόμους της Αθήνας ή της πόλης στην οποία ζεις ήρθε η ώρα να δείξεις τις ικανότητές σου σε ένα λίγο διαφορετικό περιβάλλον. Με μηδενική βαρύτητα.

Η ιδέα είναι να συνδέσεις με επιτυχία μία διαστημοκάψουλα της SpaceX στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ξεκινάς από ένα σημείο στα 202 μέτρα μακριά από τον σταθμό και με όλα τα χειριστήρια σε κατάσταση αναμονής και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτάσεις στον Σταθμό ακολουθώντας τη σωστή διαδρομή.

Φαίνεται εύκολο αλλά άντε να το καταφέρεις στο δισδιάστατο περιβάλλον της οθόνης με κάθε άτσαλη κίνηση να απειλεί να σε στείλει στην απεραντοσύνη του Διαστήματος (ανατριχιάζουμε που τα γράφουμε όλα αυτά), άσε που άμα σε πιάσει ενθουσιασμός μπορεί αντί να προσδεθείς να.... μπουκάρεις στον Διαστημικό Σταθμό.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να σου συμβεί άμα για κάποιο λόγο θεωρήσεις πως η συνιστώμενη ταχύτητα των 20 εκατοστών ανά δευτερόλεπτο είναι πολύ χαμηλή.

Εχουμε δοκιμάσει κάμποσες φορές από το πρωί και νομίζουμε πως είναι ελαφρώς πιο δύσκολο από το να παρκάρεις τριαξονικό στο Παγκράτι ή μπετονιέρα στην Κυψέλη.

Δες το και πες μας αν θέλεις αν το κατάφερες εδώ: https://iss-sim.spacex.com/

ΔΙΑΣΤΗΜΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home