Η Disney πήγε να τα βάλει με τη Δύναμη

Δεν τα βάζεις με τη Δύναμη.

Deasy @ 28.04.2020
Η Disney πήγε να τα βάλει με τη Δύναμη

Κοίτα να δεις τώρα πώς μπορείς να μπλέξεις χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο της νομικής υπηρεσίας. Όπως ίσως ξέρεις (αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις) στο χαρτοφυλάκιο της Disney  περιλαμβάνονται ανάμεσα σε πάρα πάρα πολλά καλούδια ο Πόλεμος των Άστρων.

Όπως επίσης ίσως γνωρίζεις, η 4η Μαϊου είναι αφιερωμένη στον Πόλεμο των Άστρων διότι το May the Force be with you που αποτελεί την κλασική ατάκα του κινηματογραφικού έπους κάνει παρήχηση με το May the 4th.

Ηθελε λοιπόν η Disney να γιορτάσει την ημέρα και κάλεσε τους φίλους του Πολέμου των Άστρων να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από τη σειρά με τη χρήση του #MayThe4th στο Twitter.

Ως εδώ καλά. Έλα όμως που θεωρήθηκε σωστό να προστεθεί μια αναφορά ότι όποιος «μοιραστεί με εμάς τις αναμνήσεις του στο #MayThe4th συμφωνεί με τη χρήση του μηνύματος και του ονόματος χρήστη σε όλα τα μέσα και με βάση τους όρους χρήσης».

Δεν ήθελε πολύ η κοινότητα του Twitter να ξεκινήσει τον χαβαλέ και το βρίσιμο, αφού έτσι όπως ήταν διατυπωμένο μπορούσε κάποιος να θεωρήσει πως ξαφνικά η  Disney είχε αποκτήσει την κυριότητα στο συγκεκριμένο hashtag. Μετά από λίγη ώρα η εταιρεία επανήλθε και διευκρίνισε πως ο νομικός περιορισμός ίσχυε για όλα τα μηνύματα που θα απευθύνονταν στην ίδια και θα χρησιμοποιούσε το επίμαχο hashtag.

Τους πήρε και τους σήκωσε, μετά ανασκεύασαν και η συνέχεια μπορεί να δοθεί στο Twitter την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαϊου. Η Δύναμη να βάλει το χέρι της…

DISNEY,STAR WARS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home