Με μοντέλο Netflix η προβολή της σειράς «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» στην Cosmote TV

Deasy @ 29.05.2019
Με μοντέλο Netflix η προβολή της σειράς «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» στην Cosmote TV

Το μοντέλο που καθιέρωσε το Netflix στις δικές του παραγωγές και στις δικές μας τηλοπτικές συνήθειες θα ακολουθήσει και η Cosmote TV στη πρώτη τηλεοπτική σειρά δικής της παραγωγής, «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές».

Ειδικότερα, όλος ο κύκλος και των 8 επεισοδίων της νέας αστυνομικής σειράς θα είναι διαθέσιμος on demand και δωρεάν από τις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία Cosmote TV Plus. Επιπρόσθετα και είκοσι ημέρες αργότερα η σειρά θα ενταχθεί για μία εβδομάδα και στο γραμμικό πρόγραμμα του καναλιού Cosmote Cinema 4HD. Συγκεκριμένα, για το διάστημα 8 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά κάθε βράδυ στις 11.

 

Η σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές»

Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).  

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής,  συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση. Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης  Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Μάλιστα, η ταινία του 2016 θα προβληθεί το Σάββατο 15 Ιουνιου στις 11 το βράδυ στο  Cosmote Cinema 1HD, ενώ από την αμέσως επόμενη ημέρα (Κυριακή 16/6) θα είναι διαθέσιμη και on demand στο Cοsmote TV Plus.

 

COSMOTE TV,COSMOTE TV PLUS,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home